Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Libo me racku za njih. Nema veze koje ispisao grafite Srbin, Hrvat. Momentalno posto im ide na ruku Hrvati se uvlace u guzicu srbima nebi li dobili Herceg Bosnu, zaboravili su rat i patnje koje su prezivili od srba od Vukovara do Dubrovnika. Muzej branilaca grada Dubrovnika je pun Bosnjaka koji su poginuli braneci Hrvatsku al\' sve se to zaboravilo. Bice sta bude al\' budi spreman i nikad ne zaboravi!!!
sad se izvinite Srbima
Autor grafita „Živeo Šešelj” i „Smrt Hrvatima” i drugih uvredljivih parola koje su poslednjih nekoliko dana osvanule u Vukovaru je Hrvat, saopštila je vukovarska policija. Glupe ustase!!
@Iranac, otisao si na Sabah namaz, a proveo si ceo dan sa onim tvojim ljubavnikom. Vrati nam se, dijecica te mole i vole i razumeju da im je babo zeljan muske ruke. Ja ti oprastam za ne vijerstvo! Ceka te vecera kuci, pravila sam ono sto najvise volis jesti \"svinjske bijele bubrege sa lukom\"!
Autor grafita „Živeo Šešelj” i „Smrt Hrvatima” i drugih uvredljivih parola koje su poslednjih nekoliko dana osvanule u Vukovaru je Hrvat, saopštila je vukovarska policija. Zbog sumnje da je na vratima lifta i u liftu u jednoj stambenoj zgradi u vukovarskom naselju Olajnica ispisao grafite uvredljivog sadržaja, policija je uhapsila četrdesetdvogodišnjeg hrvatskog državljanina iz Vukovara. U tom gradu su ispisani brojni grafiti, među kojima „Vukovar je crno-beli grad”, „Smrt Hrvatima”, „Smrt ustaši”, „Živeo Šešelj”, „Živela Srbija”, „Ovo je Srbija”, „Kosovo je Srbija” i „Dobro došli u Republiku Srpsku - svi ste vi Srbi”. Uhapšeni autor grafita biće tokom dana priveden istražnom sudiji Županijskog suda u Vukovaru, najavila je policija. Policija je i pre šest meseci ustanovila da je osoba koja je, uoči obeležavanja godišnjice hrvatske vojno-policijske akcije „Oluja”, nepremerenim grafitima oskrnavila spomen dom na Ovčari, hrvatske nacionalnosti.
http://www.politika.rs/rubrike/vesti-dana/Hrvat-pisao-prosrpske-grafite.lt.html izgleda da je opet pisao Hrvat
E mamaru vam srpsku. Bice oluja jos...
svi smo mi sloveni a to sto su nas ovi drugi narodi podijelili to je vec druga prica vratimo se vjeri pradjedova pa da zajedno sa ostalom slovenskom bracom osvajamo svijet vec jednom e za to bih se borio a za ove nakaradne drzave nikad!
Mada mrzim i hrvate i srbe, više bi volio da je pisalo smrt srbima, al eto, nije ni ovo loše!!!!!
Nedje se mrze a nedje se vole. E moji hrvati da niste uradili ono sto jeste. Sad bi srbi bili, kako sto oni vole reci \"srbija do tokija\" u Tokiju. Ali eto vi vise volite da vam oni pale zastave u po Hrvatske, i ovakve grafite pisu. Samo se vi nastavite s njima \"druziti\".
dokaz da je srpska vječna................ali glupost...
smrt svim ne hrvatima ma gdje god bili