Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovog smrdina,jest bistar hahaha Srbi cekaju 100,200 i 300 godina i svete se hahaha jado jadni nece vas biti za 50 godina,odnosno hoce,ali cete se zvati DOM PENZIONERA,izumirete,što je Bozija pravda,da mi ne prljamo ruke!!!
To je sve promenljivo.. Sigurno je da je zvanican stav da Srbija nece priznati nezavisnost Kosova i Metohije!
Uopste se ne slazem sa ocenom da vecina gradjana Srbije smatra da je Kosovo fakticki nezavisno!
Ne treba uzimati zdravo za gotovo sve te ankete...
Aktuelna vlast u Srbiji nece priznati Kosovo!
Srbija nece priznati Kosovo kao nezavisnu drzavu!
odakle vam 0,65 % ??
Da mi je samo znati ko je sprovodio "anketu". Netačan vam je naslov teksta jer je u originalu da građani Srbije smatraju da je Kosovo TRENUTNO nezavisna država a šta tek reći o podacima da je čak 28% stanovništva za EU. Taj procenat ne prelazi niti 10%.
kako ce te kim to uradit kad ce bit' za tristo godina samo deset srba, protiv 80 miliona sipaca
MOJ STAV: KOSOVO NIJE SRBIJA! ALI BOGAMI NIJE NI DRZAVA. NE SAMO STO NIJE CLANICA U UN, VEC U BROJNIM FAKTORIMA. TO JE PROTEKTORAT. NI TAMO NI OVAMO. REGIJA NEODREDJENOG STATUSA. ZA TIPICNOG SRBOMRSCA KOSOVO JE DRZAVA I PO, IZ CISTE SUBJEKTIVNOSTI, ALI REALNO STANJE NA TERENU KO VIDI ZNA STA GOVORIM...
siptari spavaju sa nankom, incest....
Ma znaju Smrdi sve od 1991 pa nadalje samo se prave grbavi....užasna nacija..
Kosovo je srce Albanije, ahahaha osta pusta srpska vrsta s tri genocidna krvava prsta !
NE DOPUSTITI genocidasima srbima sa Kosova da dobiju srpsku genocidnu tvorevinu ! PODRSKA Albancima i SUVERENOJ REPUBLICI KOSOVO !
To nisu Srbi. Dugo je vec poznato da Srbi iz Srbije nisi ni blizu Srbima iz RS. KOSOVO JE SRPSKO, SRPSKO I OSTACE. Cim se oni odricu svoga, sve ti je jasni kakvi su!