Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@eme Kosovo je, pošto si očito neupućen, primilo naše izbjeglice iz BiH tokom rata, pa smo i mi primili njihove. U Armiji BiH je dosta Albanaca sa Kosova dalo živote za BiH (obiđi mezarje Kovači ili Lav pa se uvjeri). Međutim, o tome da li trebaju da imaju državu ili ne je odlučio skoro čitav svijet, i ne možeš ti odlučivati treba li nekom država ili ne (pogotovo nakon što su skoro doživjeli istu golgotu kao i mi u BiH). Takve poruke poput tvoje se očekuju od nekog iz Srbije ili iz RS-a.
To isto Kosovo i ti isti Albanci NISU podržali Bosnu u ratu!!!!!! A mi treba sebi da pravimo problem sa priznavanjem koje nisu zaslužili. Kosovo nije država, šta će vam dvije albanske države??? Loš presedan!
Kad će naši političari priznati Kosovo?Ko ...ebe Dodika imamo većinu!!!!! K O S O V O R E P U B L I C