Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno se vidi kako Hrvatska sa HDZ om na celu done u seljakluk i anarhiju, onaj Milanovic je bio gospodin covjek Europskih vrijednosti. Tito mrtav je imao vecu potporu i pricalo se o njemu nego sto ce ona ikada moci i zamisliti.
Tito je bio osoba napredne orijentacije i to najmanje stotinu godina ispred sadašnjeg vremena, evo kao što je evidentno, da su se podivljali fašisti , koji su bolesnici u glavi, u tolikom broju pojavili
Ja joj najvis zamjerim sto nema neki pornic..bas je onako MILF-ača..
...špica.
kako bi je karao jooooj
Eh moja Kolindice sta ti je smetala bista drzavnika zbog kojeg su tadasnji gradjani Jugoslavije docekivani rasirenih ruku u svakom kutku ove nase planete Zemlje.
kolinda u bikiniju ljetos nije im smetala
Klix je upravo danas pokusavao objasniti "ljubav": ne moze se istovremeno voljet' i gotivit' Tito i Kardelj, na jednoj strani, i Macek i Pavelic, na drugoj. Ne ide. Dok ovi u Srbiji gotive Drazu Mihajlovica, Seselja, Vuka Draskovica....I onda slozno, i jedni i drugi osipaju drvlje i kamenje po Bosni i Bosnjacima. Znamo zasto.
...a Tito 1941 jedva izvuko zivu glavu iz "Uzicke Republike"- Mihajlovic i cetnici ga otjerali. I gdje ce da bjezi? U Bosnu, u Focu. Znao drug Tito gdje se moze ici, opstati, napraviti slobodna teritorija.
HDZ ove sve MOST i ostale kao privjesak ali provode zuscu samovolju
Prava seljancica
mmirna- Prava seljančica. To da.
Drug je Tito ispricana prica, voli mala Antu Pavelica.
Ipak ustaše vladaju u Hrvatskoj. Ne ide im Tito uz imidž
@vinkomir4 Otac moderne Hrvatske Franjo Tudjman - General JNA. Najutjecajnija licnost zakonodavne vlasti u Hrvatskoj Vladimir Seks - ugledni clan Komunisticke Partije. Andrija Hebrang sin zakletog staljiniste koji je glavom platio ljubav prema Staljinu. I HDZ prede o UDBI 25 godina nakon sto se raspala Jugoslavija. Pa kod vas vlada vece pomracenje uma nego kod nas sa Essom A.S. i njegovim ministarskim cudesima. Clanica Evropske unije? Strasno...
yebo im tito mater,nek ga nose kuci ako im je zao
;D