Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dragan je zgodan mediteranski tip, a bakir plavušan pravi anglosaksonski arijevac
malo srbe ivanić je.e ali dobro ne voli kolinda srbe :D
žao mi je što ste se dva ružnjikava srpčića pewpoznali hahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma nataknem i tebe i Hrvate vise. Uvijek spominju jebenu ravnopravnost Hrvata a ljudi uzivaju najvisa prava. Najmanje ih ima i u rangu su sa Bosnjacima u politici. Ako je ikome potreba ravnopravnost to je Bosnjacima jer Bosnjaci u svojoj jedinoj državi nemaju sva prava a ima ih po broju Bgm najvise u BiH. Sasvim realno.
Kada kolinda u bosnu dođe taj dan će bosna imati najljepšu ženu.
i ako dođe njezin muž s njom imati će i najljepšeg muškarca..
ne bi se mogao složiti, barem ne ja!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
To naša lijepa predsjednice, obiđi naše hrvatice i hrvate. :)
....prođi Bosnom našem rodu svrati :)
wp aj dođi kod mene u sarajevo na kahvu:):)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemoj matere ti
Kosa ti je prežuta Kolinda
ravnopravnost? a to znači treći etnitet! ako je tako, dođite nam što prije!
De de izazivaj ali ako se tebe dohvati Luda Šemsa ili Luna Luna a ti dolaziš samo radi nas zgodnih i šarmantnih bosanaca ima da te očerupaju ko kokošku i vrate te u Rvačku brzom povratnom kartom :)
Nasla zagondziju pa malo malo eto je "udara bosanac chunom samo u vrh"
ceste posjete, zasto? ljetujes u Neumu? :)
Sviđaju joj se Hercegovci
Po mogucnosti obucena kao nase estradne umjetnice :). Nadam se da ne laze opet,
Ode kod Ante!
Dobra koka.
... i nenajavljene.HDZ se ne odriče ratnog plijena i politike,tj.dijela Hercegovine.Za njene istomišljenike je ravnopravnost Hrvata u BiH u formuli:Predsjenik F BiH,premijer i svi ministri da su Hrvati, izuzev ministra civilnih poslova???,za koje je Baki zapeo i drži se ko pijan plota.
Jebala ti citava BH mat.r u dupe.
Ako voli hrvacki narod treba da pokrene odgovornost hercegovackih mocnika da se ispita porijeklo milionskih imanja koje su prisvojili od svog hrvackog naroda.Siguran sam da to nece uraditi i prema tome i ovo je prevara kao i sve ostale