Nakon posjete majci u Novom Sadu
0
Goran Hadžić otputovao u Hag
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odeeeeeeee... Ima li ijedan servski politicar ili general da nije u SAO Ševeningenu? Nicht ! Bolesniciiiii...
cuj da vidi majku. ovaki monstrumi ratni zlocinci nezasluzuju da vide bjeli dan a kamoli da vidi svoju obitelj. Imamo 3 najgora covjeka u Hagu dali sad Srbija ima mozde da prizna da je u bosni bio genocid? Oni dok to nepriznaju drugo je sve nebitno
Nisi ti mrtav i truo ti si retardiran. Bolesničeeeee
a ja sam mrtav i truo ....
Krvolok servija krvolok servija krvolok servija krvolok servija...!!!
-Sve lideri na GURANJE.ha ha haaaaaaa.
Odeeeee.... Konačno srbi u jednoj državi. SAO Ševeningen. Heroji? ahahahahaaa
Ja sam Gay!!!
@Primus Nemoj vrijedjati naseg idola velikog ser.skog krvoloka dobricu cosica. On je pri.mit-ha.os krvolocnih zakona na Balkanu. :)
I da nam nece ostati ni beogradki pasaluk kad pronadjemo kosti chicha draze... Jer cemo samo sebe shebati...od draskovica do SANU krvolka dobrice cosica. Hajd napokon BIH4EVER. :)
Priznajem da smo mi servi genocidasi, krvoloci i siledzije. Priznajem da okupiramo Sandzak, Vojvodinu, Banat, Bugarsku, Makedoniju, Kosovo, Bosnu i Hercegovinu.
..i tako to ide na nasem brdovitom Balkanu...bilo jednom i ne ponovilo se nikad vise...skladistari, vodoinstalateri, konobari, soferi, zidari i ostali referenti za ono i drugo odose svojim \"putem\"..
HADŽIJA,PIŠI KAD\' STIGNEŠ
-Pun Hag ---srba sve sami lideri -sve njih treba u svemir -u speshatl (NASA) bez povratka. -Hastala vista beybi.
SRETAN LET KRATKO SUĐENJE DUGA ROBIJA I ŽIVOT UZ BOLEST NEIZLJEČIVU BAR KARCINOM+GANGRENA DA SE ŽIV RASPADAŠ KAO I TVOJI ZEMLJACI I KOLEGE U HAGU