Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A je li neko prosetao ulicama Novog Sada i Beograda, posto je street view proradio, i kakvi su utisci? Po meni je ok, s obzirom da su neke ulice snimane u sumrak i po kisi, sto mi se ne svidja, a ostatak je dobro uradjen. Pa ako niste nikad bili u Beogradu ili Novom Sadu, imate dobru priliku da ga upoznate virtuelno iz najrealnije perspektive ;)
Ne smiju ni doci u Bosnu, auto bi im ukrali u roku 24 sata :)))
google street view u BiH, 2018
a sta ce ti uopste ?
da mozemo da vidimo u kakvoj vukojebini svi zivimo, pa da vidim kakav je auto put do mora, na relaciji SA-MO, pa kako doci do Medjunarodong Aerodroma Trebinje (TRB) i tako dalje.......
kod nas bi snimio sto kradja auta i ranznoraznih otimacina dnevno :)
kad ce doc gugl vju na jablanicko jezero..hocu da se slikam s njima
ŠEMSA PIJANA je li jezero puno hoču u ribu i da tebe posjetim da te oprašim pošteno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolji ovi snimci iz svemira, nego iz nasih banaka, prodavnica, pumpi... sto se objave poslije pljacki.
Jeste, iz svemira, bravo! -.-
E moj KOSAČA šta drugo osim hahahahahahahahahahahahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)