Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne morate priznati kosovo, samo se prema njima ponasajte kao prema drugoj drzavi :)
grad na drini, nebrini ti za šiptare nego uživaj i broji dane u lijepoj muslimanskoj čaržiji Višegradu da je upamtiš kad te opuše sledča Oluja preko Drine gdje ti je mjesto.
Prijedor87, kako moze nesto srbija da nudi kad nema.....zar moze 6% srba nuditi bila sta albancima sto ih je 94%....tako nesto su nudili hrvatski srbi Hrvatskoj I svi znamo kako su zavrsili 95te.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...dok, recimo, bitaniji ne pada na pamet da vrati gibraltar španjolcima...zakon jačeg, sve ostalo šuplja.
...osim što su svi englezi potomci settler-a, a domaći španci protjerani u 18-om vijeku...volim kad mi ti "održiš lekciju" :)
...btw, jesam li još šta propustio? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jel kosovo priznalo smrdiju ili ceka prco sandjak i vojvodina da se odvoje?
i nemora zaboli kosovo hoce lo ih srbi priznati a vo u bosno nadjte se priznace vas braca ako ih bude nesmiju ni u pazar otic kamoli sta drugo da urade hahahaha
Ovaj referendum u Škodskoj je prvi u historij da se neko ne odcjepljulje od srbije.
502 godine karanja možda ti je uradilo u glavu ?
da, to je ok, ali nemojmo zaboraviti da je jedna od tacaka za ulazak srbije u EU, ukidanje ugovora sa Bosanskohercegovackim entitetom RS. tj. nikada nece Srbija uci u EU, hajde zajedno sa Bosnom moze propadati
hhahahaha malo sutra. srbija hoce u EU, cim RS zapocne price o nezavisnosti i kada srbija to podrzi Eu ce spucati srbiji totalne sankcije. hahhah to ti ozbiljno mislis Srbija zeli da se spoji sa Rs-om????? hahahahaha ma rs-u nema ni 10 godina.
jest lijepo gledati vas jadnicke kako tako lijepo sanjate. samo vi zivite u svijetu snova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAHAHA, PA NARAVNO JER SE SRBI I NE PITAJU PO PITANJU KOSOVA.
Bitno je da ste vi nas dobro izdijelili pa nas ko fol mirite dok nas ne pretvorite u roblje.
ko prizna, pola mu se prashta....
Mislim da je ovo dobar način da se izazove rat..... Gledajte,tako vam je isto i sa Izraelom i Palestinom....