Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@herc_mo prema tome, dabome :) a i passport obavezan! :P
Ha kad su pustili Rumune i Bugare u svoju ekipu, onda nema logike da cjepidlace Hrvatima koji su od ove dvije drzave spremniji za punopravno clanstvo za svjetlosnu godinu. ali sve je to pravo tanko, isrendo da se standardi i norme za pristupanje istinski primjenjuju u praksi, nebi hrvatska godinama imala sanse da udje u zajednicu. no jos od primanje prve zemlje istocne evrope, pa na kraju krajeva i prije toga jos clanstva grcke ili portugala, te irske ovdje se radi o politickim, a ne ekonoskim i pravnim motivima. ovo je strateski a ne ekonomski savez, mini filijala NATO-a, i zato ce prije ili kasnije puci ko guma. jer bez zdravog privredjivanje ode sve u hurac ko sto je i u bivsoj jugloslaviji otislo.
iiiiiiiiiiiiiii bosanci na ljeto na kupanje u miljacki... za ulazak u HR čujem uza se moraš imati dosta eurića, prema tome...he he