Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko veli kad su upalile Markale, što ne bi i ovo!! Koliko još Bošnjaka treba žrtvovati, da bi još malo, pojedinci pokrali donacija?!
A sto me onda ganjas za \"alimentaciju\". Hajmo da ponovimo seks!?
Sad treba tuzit Radio Sarajevo i da se ukine!! bb
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktuelno/razoblicene-lazi-beograda-okasapinu-ratku-mladicu BOSNA4EVER!
od 1. jan 2010. SRBIJA na beloj sengenskoj listi!!!!!! Dobar pokusaj ovo sa snimcima, al\' nije uspelo. Buhahahahaha
Pa jadnice Ignjatovicu dal vi nas stvarno smatrate za naivne ovcice,sve sto lanete to je laz i manipulacije. Bijedna bando fasista,tuzit vas ima zasta do kraja ovog dunjaluka! TUZIT SRBIJU,I pokazat da ste zlocinci i fasisti,nacisti i ubice krvolocne! BOSNA4EVER!
@Mackica Za*ebUnio si se mali..to je bila tvoja mamica;-)
Rekao sam istinu kad sam ti se izvinuo. Jer ga \"istresoh\" u tvoju \"macu\".....
Dušane, Dušane gdje će ti duša. @hop, ajd ti na kosutnjak pa zderi cvarke sa svojim herojem.
Hehe, kad je srbin rekao istinu???:-)
Laze ko Srbin.
ajde kočijašu srpski ne kenjaj sa lažima!!!
Cijela srpska historija i kultura pociva na teskim falsifikatima i lazima, pa se tako ni ova novija puno ne razlikuje.
Naravno da je tako. To je famozni snimak u kojem Mladic hoda sa stapom po snijegu, koji je Bakir prekinuo nakon 2 minuta emitovanja da bi izgledalo kako je Mladic oronuo i tesko se krece. No, medjutim, sinoc je RTS emitovao cijeli snimak u kojem se vidi kako nakon Bakirove 2 minute Mladic uzima stap, prebacuje ga preko ledja i lagano poskakuje. Niti je oronuo niti se tesko krece, i sto je najvaznije - niti je snimak iz 2008. Cista laz i manipulacija Bakira H. i Komsica, koja je naravno provaljena. Na srecu, ovakve jeftine podvale ne prolaze u EU, ovo moze samo da se prosipa poluobrazovanom i primitivnom narodu u sarajevskoj carsiji koji se pali na ovakve podvale .
Vjerujte mi da vjerujem i ja vise ocima nego svima vama! Ovaj je dkazao koliko zna kad je lagao o snimcima, tvrdio da ne zna odakle su...A na mladicu se vidi da je stariji, da ima manje kose u zadnjem snimku koji su pokazali! i jo VJERUJTE MI SVI DA VJERUJEM PUNO VISE LOGICI NEGO VAMA I BOGU I LAZIMA! nema smisla da covjeku kako stari dobija vise kose?! smijesno, oni ce nas ub.ijediti da snimak ne postoji, da smo gledali Dodika?!