Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzi proizvode novi dugoročni problem na Balkanu. Kosovari ne dozvolite tu zajednicu,bit će izvor dugogodišnjih problema.
Mora će negdje popustiti. Ali znaju sipci kako sa Srbadijom. Mora se malo igrati politika. Sada trže puno, malo kontra ponuda i tako dalje dok se ne nadže negdje u sredini.
Evropa ovim pokazuje da je dosljedna fašizmu gdje god su muslimani dominantni pokušava im se navući luđačka košulja o nekakvim ZSO ili RS. Zašto u drugim državama nema tih frankenštajn sranja?
Neće biti nikakvih srbskih opština a Kosovo će biti primljeno u vijeće Evrope.
Vučić džaba išao u Francusku...
tjeraju ih da i oni imaju RS tumor
1.Boli nas ono nama Kosovskim Albancima mi smo okruzili suverinitet i teritorialni integrite i na severu Derzave Kosova bas nas briga za Vjece Evrope zivelismo evo ovi zadnjih 25 godina bez to srbi su poceli da se pakuju samo se prodaju kuce i stanove jer nema vise da ne placaju ni jedan racun struje vode djubre takse itd
2.dobice debelo pare jer Albanci placaju oni sretni sa parama u srbiji mi sretni sa imanjem u nasoj Derzavi i onda nema za koga da se formira zajednica opstina sa srpskom vecinom jer ce ih biti satisticka greska
Ovo je vrh, Francuska koja je uber centralisiticko nacionalisticko smece i koja sistematski asimilira i unistava sve lokalne jezike, dijalekte i sub kulutre na svom teritoriju vec 200 godina sada trazi od Kosova nesto sto ona ni u snu ne bi dala Nijemcima u Alzasu pa oni tamo ne smiju ni njemacki pricati npr. Licemjerje na 100 lol. EU je zlo.
Zsto Srbija kupuje vojne avione MIRAS od Francuza..
Francizi su Genocidasi kao i govnojedi (chinezi) i pravoslavci….
Albanci su ba cudo.Je63 se njima za ultimatume.Likovi su naučili kako se razgovara sa barbarima.Batinom!
Bez Njemačke, Francuske... gledali bi Kosovo turistički, u prolazu...
Pitam se da li ovo ima veze sa kupovinom aviona...
Kosovari nisu ni svjesni kako ce ih zapad pustit niz vodu kolko god lizali paksu jenkijevskim i cionistickim fasistima i kolko god kurti i osmani (namjerno malim slovom) slavili izraelski genocid u Gazi jer niko ne voli beskicmenjake cak ni gazde i jos su muslimani na kraju dana al ko ih jbe
Ne brini se ti za siptare. Oni znaju voditi politiku i kako treba sa genocidnim. Traže 110% i na kraju će dobiti 99% od onoga sto su htjeli. Nisu oni "beskičmenjaci" kao mi pa da nam Srbi opet u avlije ulaze i ricu "Ustajte Ba lij e"
u pravu si al opet Kosovarima je najveca zastita USA i kad ih oni puste niz vodu nahebace
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slontali ljudi da bi uz Rezoluciju UN, ova prica sa Kosovom, bila previse za Vucica. S druge strane, Kosovari navikli da im ide sve po loju a veze nemaju zasto im ide tako dobro kad su buranija. Sada kada se od njih trazi nesto, kuku nama. Eh sine...
Šiptari ga .......... !
Rafali
Cim njih,madjare i srbe obilazi ovaj kinez, ista su to vango,to su sve nasi poprilicni neprijatelji.
KOSOVO JE NEZAVISNA DRZAVA TO JE JEDINO BITNO. CLANSTVO ILI NE TO JE SAMO DETALJ. 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Istorija nas uci da je bas sve stalno i zapisano u kamenu. Do juce nije postojala, ko zna, ko zna...