Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozgovi masovnih zlocina nalaze se u UN-u. To su dokazali braneći zaštićenu zonu ujedinjenih nacija -Srebrenicu UN-ujedinjeni nacisti
Bravo et merci beaucoup Florence. Ova Francuskinja kaze i zastupa vise zrtve srbijanskih zlocina, nego svi bosnjacki politicari zajedno. Kako ih samo nije sramota.
a ti radila za njega!
Haski tribunal je u prvom redu i osnovan zbog zbog zlocina Srbije. Niko takodje ne spori zlocine srbijanskih spec sluzbi, a ova dva cetnika koji su imali efektivnu kontrolu nad njima sada ispadose nevini. Ni'dje logike!
ne znam sa koje strane duva tvoja truba ali svi vrapci vec to znaju. imati preko 1000 godina presudjenih Srbima u odnosu na 20-30 100 drugima nema logike zaista. To sto je samoproglasavanje drzava od bivsih provincija/republika stvorilo sliku medjunarodnih ratova, istina je da je ustvari u Jugoslaviji bio gradjanski rat nista drugaciji od ongo 1936-39 u Spaniji gdje su republikanci bili na vlasti a svrgao ih Franko fashista uz pomoc Nejmacke I Italije. U sve ulijecu internacionalne brigade. Pa se desila Gernika, pa se desilo iseljavanje I bjezanija preko Ardena u logore po Francuskoj. Jedna interesantna observaija oko Sirijskog gradjanskog rata koji je u toku. Svi analiticari na bliskom istoku kao I u svijetu kazu da svako gradjanski rat traje upravo 3 godine. Bosnia deja vu.
bhngd
gfdbv
ovo je lakrdija od pravde i suda,pa Seselj im je *** mater u lice,a nakon ove presude ,*** im i ja mater!
Pa vi ste osnovali,vase sudije,vasa lova,ne znam u cemu je problem,ne samo za njih nego za sve presude koje nekom odgovaraju ili ne,pa kad bi sve bilo po pravdi i pravu,Amerikance bi trebalo sudit za cijeli Bliski istok,em sto su ubijali,em sto su naoruzavali jedne protiv drugih,i obratno,i za mnogo jos toga,ali pravde nema niti ce je biti,nigdje i nikom,bez obzira o kome se radi...
Koji je to kurvaluk. '92 godine su SRY (citaj Srbiju) suspendovali iz ogromnog broja medjunarodnih institucija zbog onoga sto su radili Bosni, zbog onoga sto je i slijepac vidio, a sada kad treba da se to sudski ozvanici, najvise zbog buducih generacija, onda se pocne s kurvalukom. Na ovak nacin Evropa i Amerika prave sebi odstupnicu zbog svih buducih intervencija oko preraspodjele uticaja za raspoloziva svjetska bogatstva. Bogati rade da se moral potpuno izbrise kao relevantan parametar u medjudskim odnosima. Nama Bosnjacima samo preostaje uvezivanje s Iranom i Turskom.
@jugoistocnjak sve to stoji ali sto se tice uvezivanja daj pojasni???
ja cu ti pojasniti...znaci da se vama komunjarama lose pise...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postoje snimci gdje se Simatovic hvali na Kuli kako su oni dali presudan znacaj u formiranju i slanju beretki u Bosnu i Srbiju, a ovi ih sada oslobadjaju sve krivice. Nece cak odgovarati ni sto nisu kaznili pocinitelje zlocina iz redova beretki.
Nakon ovakve presude onoj dvojici cetnika nama Bosnjacima jedina zastita preostaje u radukalnim islamskim elementima. Prosao sam rat i znam sta se desavalo, a ovom presudom Haske .urcine nam porucuju da ne trebamo vjerovati svojim ocima nego njima. Nabijem na .urac Evropu i njenu pravdu!
@jugoistocnjak mislio sam da si pametniji dok nisam procitao ovo u vezi radikalizma?? samo mi jos reci da li ti to mislis ozbiljno???
Ja ću biti dobrovoljni zločinac nad svetosavskim paščadima koji budu branili nakaradnu izdrkotinu RS u idućem sukobu
omere jarane meni i tebi samo bubaju negativne ocjene,a jebes ga jarane uvijek su pametne ljude smatrali ludacima i budalama,samo nastavi da se boris protiv srbocetnickog fasizma
>>>Florence Hartmann: Haški sud je nagradio mozgove masovnih zločina