Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nije to bio nikakav skandal i sastanak nije prekinut, nego je Varhelji žurio na sastanak sa opozicijom". - I tako po običaju vlast Srbije uvijek kreira neku svoju "istinu"...
@BulevarLordova zašto komentarišeš moju vijest bijedniče?
Divljaci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šaka jada
@S.P.Q.R. , Rakija i svinjac mu dosli glave
@POKONDIRENATIKVA1 Jeste, posten je ko i stara ti nevina...mentalitet seljacine iz njih ne mozes izbiti, to su divljaci koji samo na galamu znaju, nema kod njih civiliziranog dijaloga! P.S.velika je razlika seljaka i seljacine!!!
To je normalno za ocekivat od ucenika najveceg krvoloka Balkana, Milosevica! Genocidna bagra.
Pjana guzica napelo mj se govno on mislio srce..dzepno izdanje od covjeka..
KOSOVO JE DRZAVA .KRAJ PRICE
Dačić ne ispušta bocu.
e moj dacic visese nina zenu nesmje galamit a kamoli na ovako vazne ljude.sustina je ovim potezom mnogosi priblizio srbiju u aziju
srbi nemaju elitu,njihovi politićari ne poznaju jezik diplomatije,nemaju Evropske manire,agresivni su,primitivni su.srbi su seljaćka nacija palanaćkog mentaliteta.Svi narodi koji imaju za susjede srbe su nesretni.
Srbijanska CAJKA zapevala !!!
Neznaju se Srbi motati i uvijati , a niti savijati . Nit znaju nit hoce , ma kolika cijena bila za to . Zato sikter od nas . Pogtovo vi uvijaci .
Kad iz MALOG SLOBE progovori RUSIJA !!!!
Srbe poslat da zive na Mars,
Ovi politicari balkanski bas tatini sinovi, ko namazano djjete kad ne dobje sta hoce odmah, tantrum
A sta se to desava u Crnoj Gori daco dacane
Hahahahaha mask off
Šta je ovdje problem. Čovjek je rekao samo ono što su mu gazde iz Rusije rekle da kaže.
Hahaha prekodrinski genocidni divljaci iz dana u dan samo se blamiraju u svijetu 😕😕😆😆😆