Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej, Bosno... Srbija se sa Kosovom dogovori, a mi ne mozemo ni oko JMBG-a...
Odose hrvati iz Hercegovine zajedno za Hrvatskom u EU, srbi iz RS zajedno sa Srbijom u EU, a ostadose samo glupi bosnjaci hahahahahahha opet vi glasajte za glupog Bakira
http://s8.postimg.org/gueo6ouid/otporbebo.jpg Sve ovo sa matičnim brojem je farsa. Organizovan i problem, a i demonstracije od strane vlasti. Jedino što političari nude ovom narodu je zabava. Svakih 3 mjeseca novi cirkus.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako treba. Izvršiš agresiju na nezavisnu državu, aktivno radiš na istrjebljenju čitavog njenog naroda, te okupaciji teritorije i pripajanju svojoj državi, a onda te EU nagradi za tvoja plemenita djela.
Ne seri,cuti i budi zadovoljan sa svojih 24% jer istorijski gledano nisi zasluzio ni to! Bosnu ste uvjek bez otpora predavali okupatoru i lizali dupe svakom osvajacu!
Vuce citaj malo pa pricaj nesto pojma nemas kakvu si glupost rekao
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Vi mozete imati EU i sta vec, ali srbi/cetnici, ne zaboravite da je Allah dragi na nasoj strani, moze cijeli svijet biti protiv nas muslimana, ali vazno je da je nas Gospodar na nasoj strani, Allahu Ekber
Srbija je dakako zrela ! Nista nisu zreliji bili i ostali koji su ulazili u EU !
Vrlo je važno što je datum dobijen bez dodatnih uslova i provjera.
Potpuno je jasno ! Srbija ce postati clan EU !
Dakako je dobra vjest! Srbi su to i ranije zasluzilui!
Ovo su bas lepe vesti da je srbija najzad dobila zeleno svetlo u vezi datuma za otpocinjanje pregovora sa EU.
Drago mi je da je i Srbija dobila ove prisrtupne pregovore sa EU posle duge borbe.
Dobro je što je Srbija dobila datum bez novih uslova i provjera. Sada će Srbija bit dosta atraktivnija za strane ulagače jer će je vidjeti kao stabilnu zemlju, bez političkih trzavica i bez velike neizvjesnosti i rizika.
j..o takvu demokratsku Uniju koja zeli da agresorska zemlja kao za nagradu udje prije u EU od zemlje na koju je izvrsila agresiju!!
Znate ko je najvise hajrovao od EU?Bugarski i Rumunski Romi.Oni su preplavili Njemacku.U nekim pogranicnim gradovima uspjeli su protjerati i Njemce iz njihovih domova.Skidaju i nose sve sto nije zavareno i radiaktivno.Ta EU nista posebno dobo timdrzavama nije donijela a vodjet cemo sta ce donijeti Hrvatskoj.Iskreno zelim im sve najbolje a naba bi bolje bilo da sebe dovedemo ured zbog nas a ne zbog toga sto nam neko to namece i postavlja kao uslov da bi smo pripadali njihovom klubu.Nisu Turci budale da iz svoje kase pretapaju u kasicu EU i da dolme neradnike u Grckoj Umuniji i Bugarskoj.
neka idu oni u eu odmah ce i ovi sa traktorima odavde njima za kao boljim zivotom..................necete bola nikad biti rahat dok je BOSNA BOSNJACKA....
Moze svak da prista sto god zeli, ali ako je EU neki cilj svake drzave u tom regionu onda HR ga ostvarila, SRB baca prvi korat a tu je i Makedonija. Kako god BiH kasni li kasni. Ali iskreno i posteno, od zavrsteka sukoba BiH nije nigdje makla. Izgleda ces prije iz kamena vodu iscuriti nego da se BiH pomakne.
Hrvatska napreduje ? Provozaj se malo po bivsoj Sao Krajini pa ces da vidis napredak. Napredovala bi *** Hrvatska da su ostali srbi sa sao krajinom. Bilo bi kao u BIH.
Znam, ali sto nekad neko davno rece, koliko para toliko muzike. Hrvati su poznati lizari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danas sam se zvanično obratio RAK-u da se izjasni oko ovog portala jer sistematski i namjerno (ima kontrolu ali je ne koristi je ili zlonamjerno koristi) dopušta širenje vjerske i nacionalne mržnje.
@Diplomate iz EU-a kažu da je ovo nagrada Beogradu za poboljšanje odnosa s bivšom pokrajinom Kosovom, koja se otcijepila od Srbije tokom oružanog sukoba 1998-1999. godine, javlja agencija Reuters. Pa bre jeste le Vi novinari ili sarlatani.Iznosite lazne cinjenice.Kosovo i Metohija nije bivsa Srpska pokrajina i plus nije se "otcjepila" 99 nego su na svoju ruku proglasili nezavisnost 2008 a sad je 2013,a oni nisu uspeli uz pomoc Amera da postanu drzava,vec su i dalje ostali obicni zapadni protektorat. Svako dobro.
"BOSNJJAAACI" !!!! | VRATITE SE STAROJ VJERI I NACIJI SA KOJE STE SE POTURCILI RADI SICHE !!! I MOZDA I VI ODETE SA NAMA U EU JEDNOGA DANA KADA BUDETE DIO SRBIJE ILI HRVATSKE CIJI DIO STE UVJEK I BILI DOK SE NISTE POTURCILI !!! AKO NECETE > MRS U TURSKU POTURICE HJEBBENE !!! !!!