Ministar vanjskih poslova Slovenije
107
Erjavec: Hrvatska možda nikada ne uđe u EU
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi alpski se ponasaju kao da su "svete" krave... neki dan, nakon presude strazburu, vele kako oni nece ispostovati sudsku presudu u vezi starih deviznih stedisa...likovi su prejaki, cak jaci i od ovih nasih ublehasa.
SFRJ? Da živim sa novim Mladićem, Karadžićem, gdje ti se šrdaju da ne postoji bosanski jezik i pjevaju pjesme četničke. Jeba te SFRJ
Kakva glupost, Hrvatska moze u EU i bez Slovenackog odobrenja. Slovenija je zadnja rupa na sviralu u EU
Pa ovo je stvarno grozno! To sto je Ljubljanska banka uradila svim stedisama je prava pljacka! Sve bivse yu republike bi trebale tuziti Sloveniju! Ja ne mogu da vjerujem da se sada usudjuju ucijenjivati Hrvatsku za clanstvo, pa to je pravi fasizam. Meni su Slovenci cak bili simpaticni, ali vise nisu. Ovo je grozno, prvo pljacka pa onda ucjena!
treba i sloveniju izbaciti iz eu.
Evo vam cist dokaz ko je poceo raspad SFRJ, najlakse je reci Milosevic, a istina je da su Slovenci uvek ucenjvali sve i to i danas cine, njima je samo trebalo trziste od 23 miliona, sada kada toga nema, odmah prave probleme...sta god im je Milosevic ponudio oni su odbijalu jer su bili ubedjeni da su dovoljno jaki da opstanu ekonomski..to je jedina istina, kp veruje u drugo taj jednostavno nije inteligentan
Zlo-venci manji ste od makova zrna,ništa se na sreću vas ne pita!
Vratite Srbe u ustav republike Hrvatske.Pozdrav Crnotravac
to slovenija! ima pravice!!
@SFRJ cinjenica je da alija nije bio ni fasista ni ubica ni agresor na bilo koju zemlju. a isto tako je i cinjenica da je priznao rs i da je bio proislamski nastrojen. sto ce reci da takva politika je vodila neminovno podjeli drustva u bih. a ako sda nastavi taj trend, neminovna je i podjela zemlje. sda ide stopama srbijanskih politicara tokom raspada bivse jugoslavije. pokusavaju da nametnu vecinu, kao sto su srbi pokusavali u jugi.
Kao vas slovenaca se pita,bosanska k*opilad,ljubomorni ste na hrvatsku, a moze vas pojesti za dorucak,spustite malo loptu,pola vas je k*opilad iz Bosne,dodjite u BiH da nadjete ko vam je m*amic*u k*ara*o.
Vidjet cemo kad se uplete SAD, bit ce ko i kad je Hrvatska trebala uci u Nato zlovenci se usrali.
Ko je zezno slovenca je na kraju sebe zezno... svaki put su nas posteno izradili i tako ce uvijek... to njima ide od ruke. Njihova nije politika prije 30 god. bila trebamo to i to uciniti a danas trebali smo to i to uciniti nego je ucinili smo to i to a trebamo jos ovo da ucinimo... znatna razlika zato ce mo mi njih moliti i pristati na mnogo sta jer je nama vise stalo do EU zbog srba i bosanaca nego zbog neke unije... da joj je ime g-ovno a da ova dva narado nisu u njoj mi mi pristali.
tvoje zelje su jedno a cinjenice su drugo. cinjenica je da rahmetli alija izetbegovic nije bio ni fasista ni ubica ni agresor na bilo koju zemlju, i kao takav ostat ce zabiljezen u svjetskoj istoriji. po mome misljenju on nije bio za politike,i ako je nanio nekome stetu onda samo svom narodu a nikako drugima. aliji izetbegovicu se ne moze nista prigovoriti. to je stav svijeta koji tacno zna sta sve ovdje izdogadjalo. sta misle domaci fasisti je nebitno.da imaju i malo mozga i zdrav odnos prema realnosti vidjeli bi ko sve sjedi u hagu i odgovara za agresiju na zemlju bih. al`sta ces takav ti je fasizam
TAKO SLOVENIJA!!! SAMO JOS ZATVORITE GRANICU!!! NEK NASA RU'LJa ide preko MAdzarske
nevjerovatno koliko ti slovenci sebe veličaju kao da su oni neko i nešto i kao da ih se nešto pita...eeej pa kad im ameri i njemci zaprijete (jer i jedni i drugi imaju svoje dobre razloge zašto nas hoće u EU) isti dan će sazvat sjednicu vlade i ratificirat taj sporazum...i vidim da ovdje ima dosta komentara "Alpski srbi" ne,srbi su odlični,barem znaš na čemu si s njima a slovenac će ti uvijek radit iza leđa i probat te zahebat
uvijek mi je bila ta " ljubljanska banka" mrska .....