Čeka se potez tužitelja i sudije
0
Elvis Keljmendi pušten iz pritvora pa ponovo uhapšen
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savez za bolju budućnost će od Bosni i Hercegovine napraviti: like - Kosovo dislike - Švedsku
Edo Maajka me savjetovao da se pocnem bavit kriminalom.:))
Ne dirajte intelektualca profinjenog.. Fiino kucno dijete!
Nemoj tako Sića, te što si nabrojao su ipak \"NAŠI\" i pošto su \"NAŠI\" njima je sve dozvoljeno; jer čim pohapse ove Albance (ili kako to neuki svijet voli reći Šiptare (a 99% ih ni ne zna šta znači ta riječ) ovdje će da teče \"med i mlijeko\"i svi će biti sretni i zadovoljni. Mafija koja je POSLIJE RATA poharala ovu zemlju NISU niti Albanci, niti Sandžaklije nego NAŠI NAŠI dragi Bošnjaci koji nam se sa postera smješkaju. A ko dozvoljava i Albancima i Snadžaklijama da rade šta god hoće u BiH, i ko im daje dozvole za boravak i državljanstva? Odgovor: opet NAŠE drage Bošnje. Koliko samo mi volimo mane nalaziti drugima, a sebe nikad da vidimo, nikad. Licemjeri svjetske klase. Kad bih znao da će problemi bijede i siromaštva nestati hapšenjem i protejrivanjem svih Albanaca i sandžaklija, prvi bih bio da se svi protjeraju, ali nisu oni napravili jad i čemer od ove zemlje.
Šta je ovo? kakvi su vam ovo komentari? Pa gdje su ona generalizovanja po kojima smo poznati u svijetu? Gdje je ono \"protjeraj Šiptare!\" ( iako, od oko 5-6 hiljada koliko ih ima u Sarajevu, problematično ih je samo par..al nema veze, mi volimo generalizovat ;)... Gdje su svi oni xenofobi? Na odmoru? Ili je ova tema odavno izlapila?
Vjesanje opet uvesti na marin dvoru sve je ovo SDA uvezla svojim javaslukom u politici i dala im drzavljanstvo nemoj da se lazemo svi dobro znamo da sva mafija i ovi olosi kao sto je elvis dzi kurtovic\" vezuju za SDA Sta je sa komandirom Zejnilom Luckinom sto je vise visio kod keljemendija nego u pol stanici ?
govoriš kao da znaš nešto o Kosovo a kladim se da nikad nisi tamo bio, i da vjerovatno ne poznaješ lično niti jednog Kosovljanina. Prema tome, sve ostalo je Š.U.P.LJ.A. ;)
jel i on clan SDP-A
Beeego,valja li komentar??? :D
Keljemendi ruzna albanska ptico!
zasto se hapse muslimanski kriminalci, zasto??? je li zato da bi prvenstveno katolicki ali i pravolsavni kriminalci imali vise prostor ili sta??? ne cujem da njih hapse a najgori su. cudno...cudno....
Commi spavas li ti ponekad,izlazis li,imas li prijatelje,radis li sta u zivotu osim sto danonocno pratis i komentarises na portalu??
Dokle cemo gledati ovu lobanju na naslovnici portala???
Kad će biti uhapšene krupne ribe kao što je Branković, Silajdžić, Jerlagić i Hećo? Kod ovih par ljudi se nalezi na stotine miliona. Samo kod iza smrti Hadžipašića je na ostavinskoj raspravi ostalo 34 miliona KM. Zamislite koliko se može kod ovih gore pronači novca. Izračunajte koliko je to kilometara autoputa i izgrađenih objekata za potrebe građana. Država treba da ga vrati i oduzme imovinu i novac od ovih gore ultra kriminalaca koji su tokom ovih godina ukrali novac od građana.
Elvis je živ
ja jes grdan, fuuuuuuj!!!
pritvore-puste, pritvore-puste....zivot mi je otisao do djavola.