Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DALI SU JOJ LIPICANERA ZATO I PRICA NAJLEPSE O SLOVENIJI STA JE NAJBOGATIJA ZENA NA SVETU DALA NJIMA ,,,SAMO IH JE POHVALILA\" GOOD BOY GOOD BOY
Pa dze neces hvaliti kad raade za vas poznati western satelit u ex-yu. Trebala si obici i Janez Jansu koliko znam prcio ti se je sa sinom(klempom) valjda vam dodze neka krvna veza!!!!
Da li će kraljica otići u Ruandu i pokloniti se tamošnjim žrtvama Genocda? Dajte ba, jebla vas vaša opterećenost.. Kraljica otišla u Sloveniju, ljudi sa sa-x prenijeli neke zanimljivosti.. Od običnih vijesti odmah komplikuejte stvari..
DA LI CE KRALJICA DOCI I POKLONITI SE SRPSKIM ZRTVAMA STRADALIM OD BOSANSKIH USTASKIH I SIPTHARSKIH GENOCIDNIH KRVOLOCNIKA
Boli kraljicu i ostatak svijeta i za nas i za nasu Srebrencu. Da li ce ovo tebi i takvima ikad biti jasno? Pa kad cemo se vise okrenuti sami sebi?
Dali ce kraljica ElizabeteII,doci u Srebrenicu i poklonit se svim zrtvama muslimanima,koji su ubijeni od cetnicke krvolocne divljacke bagre?! Bujrum vama ElizabetaII... BOSNA4EVER!!!