Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko se usudi na maliciozno komentiranje udesa, nesreća, tuđih muka treba da se prisjeti BUMERANGA. Začas se svakome može RAZBITI o glavu sličan ili još gori događaj. Vjerovatno da i ovi što se "raduju" nisu ponosni na to, samo su nezadovoljni sobom. Sredite malo sebe i svoj život, pa ćete drugačije gledati na okolinu. Vlastita sreća se ne gradi na tuđim suzama.
Jebiga a lako je je bilo skandirati Noz Zica Srebrenica,Bice repriza i slicne dijagnoze.Neka se malo zamisle o sebi.
Je li bila srpska boca?
Srpska trafika, na srpskom trgu javljaju u Srpskom Tanjugu da je ekplodirala Srpska boca puna Srpskog plina. Šest Srpskih osoba povrijedjeno sve te Srpske osobe su po srpskoj tradiciji hospitalizirane u Srpskoj bolnici.
malo je to, malo skroz
Koji si ti retard. Ograničen si k'o fudbalski teren.
miso,ogranicen ko balkon
PRIKAŽI ODGOVORE (1)