Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja kuca je 3 puta u ovoj godini bila poplavljena i reci cu samo - ne daj Boze nikom. Od komentara ispod mi se utroba okrece...priroda ne bira, zato nekad nije na odmet jezik u cvor svezat!
Uh Stroke, zelim ti puno snage da to predeveras. I da se vise nikad ne desi. A oni sto pricaju gluposti mogu zato sto to nisu osjetili na svojoj kozi, da jesu bila bi potpuno druga prica. Sretno draga moja, ako ikako mozemo pomoci samo reci. ;-)
pridruzujem se smjeskicinoj ponudi - zeno, reci ako se sta moze pomoci. smjeskice, srce si. i stvarno si najbolja osoba ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
opet sve po sirotinji
Traba nas sve ovako sljuljati, da nista ne ostane. Sve bez izuzetka. Da nas vrati u kameno doba. Jer smo govna najveca na planeti. Mislim na balkanske narode.
nažalost nikada se nećemo dozvati pameti.
strasno... jadan narod... kada se dese ovkve prirodne katastrofe onda se uvijek jave ovi "vjernici" sa subjektivnm tumacenjima svetih knjiga. Ma da ih makar oni tumace nego ih na politickim skupovima "obrazuju" neke hodze I popovi! Pa sve ste iskrivili stoko jedna jadna... I najviste ste se udalji od boga pa zar ne kontate! Glupani jadni!!!
ne kontaju. jer su glupi. zato sto su glupi, zato ovako i brabonjaju. u praznu glavu mozes svasta staviti. oni presretni pa im se par degenerecnih recenica sudara po praznoj tintari koje su im hodze i popovi turili...to je najvise sto ce ikada biti u tim glavurdama, zato kontaju da su pokusali svu pamet svijeta. mozes samo da ih zalis, nista vise. a od boga su udaljeni toliko da tu razdaljinu za zivota tesko mogu preci.
Od coveka koji nije procitao ni jednu knjigu opasniji je samo onaj koji cita samo jednu knjigu... Tragedija je tragedija... Danas je pogodila jedne sutra ce druge... Nije normalno radovati se tudjoj nesreci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nikakvi smo mi ljudi,generalno svi.drugom željeti zlo,lose raditi a dobrom se nadati ne ide..sami biramo i sami krojimo sudbinu
ovo sto se desava.,neka prica ko sta hoce nije dobro nimalo.,nije se nikad desavalo.,odjednom neke kise poplave bujice ,zemljotresi
Stvarno mi vi sa Klixa niste jasni, pa kako mozete dozvoliti da se ovakve ljudske nesrece uopste komentarisu.Pa svaki dan ste svjedoci da raznorazni kreteni i imbecili ovakve situacije koriste za retardirane i bolesne komentare.J..o ga zivot ne zna se ko je gori, oni sto pisu ili vi koji im to omogucavate .Ljudima u ovim nastradalim mjestima neka je Bog na pomoci.
Na kraju ce se spojiti Istambul sa Beogradom preko ovih katastrofalnih odrona i poplava. Jel to ono "" Beograd na vodi "
Stvarno mi je žao, ne mogu da vjerujem da je sve ovako nastradalo, kako god želim narodu da se oporavi od svega ovoga i krene dalje . . .
s
Bio sam nekad davno ko dijete u ovom gradiću, neplanirano sam proveo možda nekih 7 dana, kupao se u Dunavu, vozio u hidrogliseru, prelijepo mjesto, divan narod, mislim da je to đerdapska klisura koliko se sjećam.
JADNI OVI SRBI PA SVE PROTIV SRBA PA I PRIRODA DE BUNI PROTIV NJIH KAKO SU SAMO JADAN NAROD.
MA NEMAŠ TI POIMA ŠTA JE POTURČAVANJE INAČE NEBI TAKO PRIČAO OVDJE NEMA TURAKA
@Trica Djordjevica.POTURČAVANJE TI JE KAD TURČIN J.BE SRPKINJI A ONA ZATRUDNI I RODI SRBINA . ON ČITAV ŽIVOT ŽIVI I UMRE U ZABLUDI DA JE SRBIN A ON TURČIN.TAKO DA JE NAROD KOJI SEBE NAZIVA SRBI NISU NIŠTA DRUGO NEGO POTURICE POTOMCI TURAKA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve više liči na Željezno Polje,izdrzite narode,i uvjek po sirotinji idu ove poplave.
Jadan narod, ovo je izgleda gore nego u BiH sto je bilo :(
znamo kako vam je, drzite se...