Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krscanski terorist u samoubilackom napadu
Daj više ne kenjaj s tim nacionalšovinističkim preseravanjima, fakat si bolestan
"pa si zabio nož u prsa" ? ciji je ovo portal ?
Hrvatski, Imaš problema??
@Dr. Nauke Imam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZAŠTO SI GA NIJE ZABIO U PAKŠU
I kazu da se vijesti ne moraju citati izmedu redaka. Tip Srbin ,osuden u odsutnosti za ratni zlocin,ilegalno u Kninu,pracen,pokusaj uhicenja,zavrsnica je istinita.Samo ideoloski obojeni prestupnici prave harakiri;ili se dizu u zrak prije uhicenja.
LOSA ROBA,,SIGURNO GIPSA BILO
Nek izvadi sad noć, baš mi se spava
E čuj noć zabio u prsta, i to prvi put čujem
Brčak, da vam nije bilo Clintona, svi bi vi još 1995. godine završili na Krimu, koja se bježanija spremala. Banja Luku ste evakuirali, a oslobodilačka vojska vam je bila došla do Manjače. E, tad je Clinton napravio grešku i zaustavio "operaciju", a trebalo je sve potjerat bar preko Drine, i onda selektivno vraćat one koji nisu zločine počinili. Jbg. šta možemo, svakome se potkrade pokoja pogreška !!!???
"izvadio noć i zabio ga sebi u prsa" boga pitaj sta je on izvadio I gdje je sebi to zabio
upao na noz !