Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I OVAKVU TERORISTICKU SRBIJU EU-A HOCE PRIMITI KO CLANA? SRBI SU GENOCIDASI I TERORISTI, O MAFIJI, KRIMINALU POLITICKIM ATENTATIIMA I UB.ISTVIMA DA I NE PISEM !!! SRPSKA HEGEMONIJA TERORIZMA !
Jednom rječju pravoslavni terorizam.
KRSCANSKI TERORIZAM,dok mali ALDIN spasava srbe i crnogorce,Trifunovic ih TERORISE ,u duhu sa nacelima SANU i RS
Sad će FTV objaviti vijest pod nazivom \"Talačka kriza\", a kad je mevlid pucao malim mecima u najzaštićeniju zgradu u BiH, to je bio Teroristički napad. Nemam neku zlu namjeru u ovom komentaru, ali je činjenica da su naši mediji najveće zlo u ovoj državi.
ja sam zivio 3 godine u Srbiji i mogu reci da je kriminal porasto na svim razinama uprkos sto je drzava stvorila vecu i jacu policiju i neke zakone strozije..rezultati su katastrofalni uprkos tolikoj policiji..ja mislim da je kriva vlada na celu sa predsjednikom..ekonomska kriza,nezaposlenost,skup proizvod,slaba proizvodnja male plate,korupcija i velika javna potrosnja a neucinkovitost policije se vidi i narod je nezadovoljan sto se vidi iz prilozenog..zato nek je bog na pomoci Srpskom narodu..a nista nije bolje ni u nas..
Najnormalnija stvar za pravoslavni fundamentalističko-terorističko-genocidaški nakot Smrde, posljednje europske barbare.
Čestitam na samokritičnosti.
baci bombu nek se igraju
Srpski terorista!
Joj ovih pravoslavnih fundamentalista počeli napadati i svoje.
k TAko je ,sluge Hitlera ,austrijanaca , Turaka , NATO i ostalih okupatora . Širite mržnju prema Srbima , napadajte na Srbe , služite okupatorima
ko neka vijest,trebalo ih je dići u zrak! Svi znamo da su srbi pogan narod,steta sto ih hićo nije istrjebio,a ti majmune nabijem te na krst sto pricas prtoiv muslimana!
Pobij sve i vrati se sam :D
Ako je to razlog onda je malo pretjerao....
Srbi su slobodoljubljiv narod i nepobjediv narod ,pa sport je dokaz za to . A kome nije jasno da su policajci i državna struktura lopovi . Dosta sa mržnjom prema najboljim
STOP PRAVOSL.AVNOM TERO.RIZMU I HEGEM.ONIZMU !!!!!
koliko puta oni drže nedužan narod kao taoce u SUP-u