Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1992 je SRJ (Srbija) izbacena, odnosno suspendovana iz niza medjunarodnih tijela jer je izvan razumne sumnje utvrdjeno da je ona bila pokretac svih zala na podrucju bivse Jugoslavije, a ova dva cetnika koja su nedavno pusteni su bili jedne od glavnih poluga tog pokreta koji je tada prepoznat kao zlocinacki. Sada 21 godinu nakon toga oni se pustaju na slobodu jer su kao nevini.
Pogledajte šta se desilo u Detroitu. Amerikenjac je sjeo u auto, nakon što je gepek natrpao eksplozivom i naoružanjem i iz Kalifornije se dovezao sve do Detroita u saveznoj državi Mičigen. U obližnjem baru pohvalio se da je došao da u zrak digne Islamski centar u Detroitu. Sve se ovo dešavalo prošle sedmice, a da li je iko od nas čuo za to? Niko. Zapadni mediji kao i uvijek brzi su da optuže muslimane da su teroristi, a o vlastitima šute i kriju ih ko guja noge! (https://www.facebook.com/photo.php?v=10151946131902589)
Šta čeka tužilaštvo Bosne i Hercegovine? Mrkvu? Da je hapsiti muslimane i proglašavati ih teroristima, onda su prvi nije važno da li se nešto i desilo. Kad treba uhapsiti i suditi ratnim zločincima čije je zločine vidio i osudio cijeli svijet oni šute ko kurve. A plata 5.000 maraka ili više. Jadni Bosanci koji ih plaćaju, većina ih ne zaradi toliko novca za cijelu godinu. Treba nam nezavisno i pošteno sudstvo, da procesuira sve lopove, počevši od političara jer su oni najviše ukrali i zgriješili.
Samo ''žik'',...i gotovo!
bosanski političari ga glabaju.niko ni da zucne.kako bi ih covijek samo definisao.ne mogu da nadjem dovoljno pogrdnu riječ!
sta se ima tu definisat, treba ih posrat' ... sve je to samo kamara zadriglih cobana koji gledaju samo svoj interes neosvrcuci se ni na narod ni na takozvanu drzavu koju kao predstavljaju, a koja je u stvari samo paravan za korupciju, mito, kriminal, ucjene, .....