Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cemu dodo strah pa vi ste jaci od sudbine a potom ste najstariji narod, stariji od sami sebe.
Dodik kaze da je OSCE potvrdio legalnost izbora, pa kako mozes tako nesto rec kad osporavas medjunarodnu zajednicu ( full stupid)
Samo budali ili slijepom nacionalisti nije jasno da Dodo ovdje cijelo vrijeme brani sebe a ne Republiku Srpsku. A tko se previse brani taj sam priznaje da je kriv.
E moji svrbi, niste svjesni ako se zarati ostat cete i bez sumske a i sandzaka. samo zamislite da 500000 stanovnika, a najmanje 150000 vojno sposobnih nece biti u okruzenju...
sveti mile, mučenik! Šibicar pravi , sad na socijalu prešao...
Jesu bosnje aktivne na klix-u u disciplini kmecanje na duge staze.
Srbija da stane iza RS-a u svim okolnostima >< naročito u onima u kojima ga gone za lopovluke i razbijanje države već deset godina! Pročitaj naslovnicu novine GLAS od utorka, 28 jula, 1992 godine. Članak je : SEOBE - UZ DRŽAVNO POSREDOVANJE! Eto kako je počela srpska realizacija terorizma i genocida nad nesrbima u Bosni!
Ljudi, idu izbori. Lajaće sad pa do oktobra o svemu. Samo neće o propaloj privredi i ekonomiji.
Pravoslavni Talibani se nesto uzjogunili......imam jeftinih traktora IMT
@zumbolo jel to sam zivis....svi ti pokrepali
. . pa majmune jedan (Dodik), sam si godinama tražio popis stanovništva. Šta sad hoćeš . . .
Nije im po volji popis pa poceli da kukaju,smijesno,pa dodice taj vucic ti je rekao rezultate glasanja nedavno.
Ovi danas konna traci skidaju gace preko Drine
Ima li i jedana drzava u regionu koja vidi Srbiju kao prijateljsku, komsije ako vam je to cilj uspjeli ste
Crna Gora, Rumunija ,Bugarska ,Makedonija(Pravi Makedonci),ne siptarcine.Ajde sad ti navedi koje zemlje vas smatraju prijateljskim????
@Muha997 Ja sam Srbin iz CG i 99 % posto ljudi su protiv Kosova kao nezavisne drzave.Milova banda je kupljena sa strane da provodi njihove ciljeve.Ne moramo mi biti u zajednici sa Srbijom ali mi smo bratske drzave istoga naroda
Pa zar nije Ivanic bio kod Vuchicha il sam ja nesto propustio, ili je neki dernek u pitanju :)
Hrvati i Bosnjaci bi vrlo lako mogli ukinut RS da to zele. Uslov je da se HDZ i SDA te prirepci te dvije stranke ukinu. Zemlja mora izaci iz faze dominacije u fazu sinergije, i stalne idiotske price koga je najvise samo truju odnose. Ovaj popis treba prihvatit kakav jeste, ali etnicke odrednice ne smiju odredjivat ko treba da ima koliko ministarstava. Ministarstva treba predat ljudima koji su zavrsili faklutete van BIH, koji su nezagadjeni interesima , osim interesa da rade posao profesionalno