Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa de proglasi vise hebo ga nezavisnost
Proglašavate vi nezavisnost o 1992. i makli ste niste. Preko 40 najavljenih referenduma i ne bi ni jedan. Postajete neozbiljni sa tim prijetnjama, a da ne kažem smiješni. HAJD', ODCIJEPITE SE VIŠE AKO JE MOGUĆE.
Stari prdonja
Mentalno obolio
Kako je lako manipulisati srbima. Ovaj covjek sa ko zna koliko miliona na ko zna koliko racuna i nekretnina je onaj koga srbi slusaju i prate. Nema veze sto zive sve teze i neizvjesnije, bitno je slusati suplju nacionalisticku retoriku.
A zašto tribina u Beogradu ? Ne kontam. Koga briga tamo za nas. Što nije tribina u Sarajevu ili Mostaru ili Banja Luci, negdje kod nas. Nas se to tiče. To je naša zemlja. Sve je ovo Bosna i Hercegovina. Kako god se zvale pokrajine ili entiteti, svejedno. Pročitajte prvi red na parama s bankomata. O tome pričam.
Hajde ba ufati se malo teretane, eto te savio si se ko violinski ključ.
I joa jedan autogol DoDicka. Svojim laprdanjem je vise unistio RS nego svi Bosnjacki politicari zajedno. Samo ga podrzati u njegovim djelima.
Stani Mile konvertitu. Za sve mora postojati pravna podloga ili ratna zločinačka namjera. Ocjepljenje jednog entiteta koji nije isključivo srpski i u kojem sve državno pripada BiH je zločinački poduhvat. Možeš spinovati koliko hoćeš ali time praviš novi uzrok da svjetske sile moraju reagovati. Kao u vrtiću kada onaj nezreli debeli teroriše ostale pa poslije plačući kući ode, jer su se klinci udružili pa vratili ili su odrasli učinili svoje.
Opet prazna prica! Tebi niko ne vjeruje autisticni sverceru!!!!! Ne znas sta ces od sebe, zapleo se u lazima .Proslo je vrijeme pranja mozgova nepismenoj rulji , sad sve vise imas posla sa pismenim mladim ljudima kojima nista nisi omogucio. Zato ZAV
Ti si levatino na crnoj listi Amerike i sa novim i sa starim Trampom, kome više ublehe prosipaš, ali ima u RS-u dovoljno ovaca očigledno, pa neka se nadaju i dalje sa svojim Dudukom.
Karpatski divlji krmak čije su pretke Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge,konjušare i tako to!
Trump nije poveo ni jedan rat
U srpskoj republici živi de facto 500 hiljada srba.Kako misle srbi u slućaju pokušaja da se odcijepe od BiH i da zaštite preko hiljadu kilometara granice srpske republike a uz to postoji kod Brćkog koridor od 4 kilometra koje bi armija BiH ubrzo presjekla i to bi bila kapitulacija te genocidne tvorevine.
Iz srpske republike se godšnje iseli od 50 do 70 hiljada ljudi .Prosjek starosti u republici srpskoj je 46 godina.Za 5 godina će u ovoj genocidnoj tvorevini ostati samo 200 hiljada srba a danas ih ima 500 hiljada.
Ova osoba je opasna po svoju familiju, liječite ga, napravit se haos svojima, vrlo brzo. Puko insan.
dodo ti još malo ideš u haps