Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je barem skinuo šal...
Ivica Dačić - najinteligentniji političar na ovim prostorima, samo je šteta što se još nalazi u raljama komunizma....
Tebi su svi najinteligentniji, te Šešelj, te Dačić, odluči se, ili je to tebi pretežak zadatak.
Svaki na svoj način... Otkad je Šešelj otišao u hag, ne smatram ga više političarem, a o ivici dačiću sam pisao isključivo kao političaru...
Crna Gora je perfidno napustila zajednicu sa Srbijom, kada je bila aktuelna tužba za agresiju na Republiku Bosnu i Hercegovinu, međutim, nakon čudnog niza događaja (gubitak spora), opet se povezuje sa Srbijom, neki bi rekli, prirodno je, prvi su susjedi, dok neki drugi imaju malo šire vidike.. P.S. Crna Gora nam je dužna povratiti Sutorinu, naime, područje Sutorine bilo je od 1382. do 1936., dakle 554. godine, u sastavu župe, nahija i kotara, odnosno Trebinjskog sreza, pa je historijsko pravo Bosne i Hercegovine na ovo područje neupitno!
...don milo je jednostavno ucijenjen...narodski rečeno il će slušati, il ga čeka sud u bariju...
...i tamošnji "klub ljubitelja talijanske opere"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...tito dragi, ivica k'o siroče...
Nije sve u visini Commi :)...
...nije...al mi tačno žao malog ivice...don milo k'o maneken...a ovaj k'o nosač kofera...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)