Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... vjerovatno su dobili cevape iz teherana, a meso kengurovo, pa samo skakucu li skakucu...
pop radojica nam je tipicni primjerak karakternog mosnjakistanca koji proda vjeru za veceru. nikakva slucajnost nije sto vas zovu suncokretima pa vam kao takvim nije tesko ni da se predstavljate kao popovi.
ha ha ha ha ha ha ha ha kako su ovi baaliyanderi i loyavci smijesni u svojoj namjeri da se odbrane ili opravdaju. Ivo Andric je ime i neprevazidjeni knjizevnik ne zbog toga guurbeti poturcheni sto je skrabao gluuposti i kojestarije vec sto je pisao istinu o onim vremenima kad su vasi djedovi prodane duse vrsili zulum nad rodjenom bracom. usha guurbeeti i garibi maame vam se nayeebeem!!!!!!!!
ljudi al griješite,ivo ćevape nije ni vidio pogotovo travničke,čovjek je odrastao na kruvu namazanom masti,a za desert isto samo pošećereno i prestanite molim vas vezati travnik za andrića,mi znamo gdje je rođen,ostalo je propaganda,svi koji su bili u tzv,rodnoj kući u tr vidjeli su kupatilo,a u tadašnje vrijeme samo muslimani su imali kupatila
@ Ivo Andrić Bravo,ovako je razmišljao upravo,ono kopile Andrić,što je uzrastao na ćevapima,dobio Nobela,ne slučajno,pravi mrzioc BiH,svega što je bosansko...da ne nabrajam,a jutros tim istim Bošnjacima,koji na žalost ne znaju,puna usta po sr anog Andrića i Selimovića,baajagi Bosansko blago,fuuuuuuuuuuuuuuuuj!
jos jedna lijepa vijest, sve se jasnije nazire koalicija srba, hrvata, crnogoraca, makedonaca...u suzbijanju islamofasizma !!! smrt islamofasizmu sloboda narodu !!!!!!
Je-bo cevape, klempa je zakon, ko nije probao nek ne se-re, a svi su se prije rata davili istom i nisu pitali koje je to meso, slanina, pecenica, cvarci njam njam, zar vam ne ide voda na usta, jbni trovaci visockim lafo suhim mesom?;-)
nije Bitolja nego Bitola
A koji je najveci \"specijalitet\" u Leskovac, Guci........pa normalno, CEVAPE! Zato genocidi, ne se.rite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja se prikljucujem Desperadosu sa mojim radnim kolegama iz Kine kojih ima oko 200.000.000 i svi su rekli da ce podrzati akciju ! Mozemo je nazvati \"cesljanje guze AKADEMIKOVE stare\".
ne jedi cevape nigdje van sarajeva....a ti ivo o cevapima mozes samo da sanjas.....a i idi povadi brabonjke iz gaca...nakupilo se to zbog godina ne pranja.....
Samo da nabrzinu trehnem staru AKADEMIKU i usput i Ivi Andricu !
Ivi pljujes po kruhu koji te hrani kretenu glupi !
pa bolje je prat dupe neg imat cvarke po chmaru. tebi kad se prijede gov.ana ti samo zarovi prst u dupe i najedes se posteno go.vana.
sta ce...nema sta pametnije pisat, pa opleti po turcima, jadan si zemljače sa pala.