Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da sam otvorio sezonu padanja s motora, u aprilu se slomio a jos nisam pokretan u potpunosti.. Dini brz oporavak, nadam se da nije nista ozbiljno..
Što li se odmah sjetih Dražena...., al' srećom, loša mi je asocijacija ..jer čim je Rađa sam ustao, valjda će biti dobro.. Pozdrav i poštovanje za velikog igrača Jugoplastike.
cim si se ti sjetila Drazena imas ti finih godina,haman pa penzionerka....
jap... sjećam se i kada sam prvi put čula za bošnjake, nekad u ratu... ja mislila neka zezancija... šta se može... nismo svi od juče..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
RAĐA OPRAŠI ME NA MOTORU
Semsa evo dobila si i konkurenciju :)
Kad si kupim mali motorin a ča ću letit snjim. ...
ljubomorne navijacice su uvjek opasne :)