U blizini plaže Zrće
99

Detalji ubistva o kojem bruji regija: Na Pagu ubijen "škaljarac", objavljen snimak likvidacije

Klix.ba
Trenutak likvidacije (Screenshot: Slobodna Dalmacija)
Trenutak likvidacije (Screenshot: Slobodna Dalmacija)
Jutros oko šest sati policiji na Pagu je prijavljeno kako je na poznatoj plaži Zrće došlo do ubistva, a nakon utvrđene istrage čini se kako je ponovno u pitanju mafijaški obračun.

Prema pisanju hrvatskih medija, policija je na plaži konstatovala da je ubijen mlađi muškarac i to tako što je upucan u glavu.

Slobodna Dalmacija objavila je snimak na kojem se bilježi sam čin atentata. Na snimci se može vidjeti kako je muškarac u bijeloj kapi, crnoj majici dugih rukava i sivim hlačama s leđa prišao dvojici muškaraca i zatim jednom od njih pucao u glavu.

Kako je neslužbeno potvrđeno RTL-u, na Zrću je ubijen crnogorski državljanin Goran Vlaović (38) koji je prema pisanju medija član škaljarskog klana. Prilikom izlaska iz kluba na Pagu, Vlaović je bio u društvu bivše srpske misice Dragane Banić.

U prostorije policije privedena je osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem, a navodno je riječ o državljaninu Srbije.

Zbog načina na koji je smaknuće izvršeno, a svjedoci su vikali: "U glavu mu je pucao!", sumnja se da bi moglo biti riječ o naručenom ubojstvu, odnosno mafijaškoj likvidaciji.