Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E,Ljajic,Ljajicu! Uvijek je bilo Bosnjaka koji su zarad karijere i novca postajali ono sto nikad nisu bili, tj srbi ili hrvati! Od poznatih Mesa Selimovic,Ivo Andric,Mak (Mehmedalija) Dizdar, Skender Kulenovic! Rasim Ljajic, anonimus Bosnjacke intelektualne i politicke scene u Sandzku, preko noci postaje omiljeni politicar u Srbiji! Srbiji se uvlaci u dupe dok njegov narod na Sandzaku trpi sikaniranja i podjele koje su inicirane od srbijanskog rezima u Bg! Dok njegov narod u R.BiH trpi ponidastavanje, maltretirana,oduzimanje teritorije, on se svesrdno stavio u sluzbu srbijanske velikosrpske politike koja preko Rasima zeli skupiti politicke i moralne poene kako bi jednog dana mogla provesti i do kraja dovesti plan Velike Srbije! Rasim im je kao paravan, ko fol hoce reci da su multietnicki nastrojeni i kako, eto, ima i muslimana u Vladi Srbije! Uskoro ce osvanuti vijest da je Rasim Ljajic nesretnim slucajem izgubio zivot i to ce biti to! Maldic ce i dalje ostati slobodan! Bijedno!
BOSNJACI IZ SREBRENICANI SU RODOM INACE IZ SANDZAKA ZATO SE SANDZAK BUNI I ZALI SVOG BOSNJACKI NAROD... A DEKLARACIJA OD SRBE MOZEMO GUZICU CISTITI ETO TOLIKO VREDI. POGLEDAJTE JEVREJI I DAN DANAS NJIHOVI SPOMINJI PO SVIJETU ZA OLOKOST.
@BiH buraz kako si ti bolestan
JADNI I BIJEDNI LJAJICU SANU IDEOLOGU I SLUGI VELIKOSRPSKOJ IDEOLOGIJI DA SI IMAO I MALO CASTI I SVIJESTI TI BI NAPUSTIO ZAUVIJEK VLADU TE VJESTACKE GENOCIDNE FASISICKE SRBIJE, PA DAL TI ONO MJESECIMA OBECAVA HAPSENJE HITLERA RATKA MLADICA SRPSKOG FUNDAMENTALISTICKOG PRAVOSLAVNOG UBICU I GENOCIDASA? PA KAD EU-A UKINU VIZE NACISTICKOJ I FASISTICKOJ SRBIJI TI KO DEMISIONIRA STO GENOCIDAS SRPSKI HITLER RAKO MLADIC NIJE ISPORUCEN HASKOM SUDU I OPET OSTADE SLUZIT KAO PARAVAN CURAN SRPSKOJ VELIOSRPSKOJ SANU IDEOLOGIJI O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI?! DOBRO NEKO NAPISA U SREBRENICI I CIJELOJ BOSNI I HERCEGOVINI SRBI SU POCINILI GENOCID NAD CIVILIMA BOSNJACMA ALI I NAD HRVAIMA I JEVREJIMA! DO KRAJA SVIJETA SRBI SU GENOCIDASI , SILEDZIJE, DIVLJACKE HORDE UBICA UZ POMOC RUSIJE, GRCKE, RUMUNIJE, UKRAJINE, ENGLESKE, FRANCUSKE i MOMIRA BULATOVICA CRNE GORE!!! BIJEDA I PODANA DUSA UVIJEK OSTAJE STA JE!!!
u srebrenici nije bio zlochin nad \"stanovnistvom\" vec nad vojnicima,ako je srbija bila fer pa izglasala kakvu takvu rezoluciju o osudi tog zlocina onda i vi budite fer bar malo,mushki je.
Isprike: http://www.hercegbosna.org/kolumne/politika/isprike-i-kvaziisprike-857.html
cime se ovaj Rasim drogira? da je i meni malo! majku li vam GENOCIDNU! nije zlocin! vec GENOCID!
Ovaj iskoristeni poturica koji je branio srpske ratne zlocince sada je srpsko smece tako ce svaka prodana dusa svoga naroda zavrsiti- _ocekuje se dan kad dodje vijest da je nastradao u saobracajnom udesu zbog brze voznje. Casno braniti postenoga i pravednoga je dobra stvar a braniti zlocinca sa namjernim i planiranim etnickim ciscenjem jos nad njegovim narodom to je bolestan-retardirani-ahmak
J.3.8.0 li ti Fahro mamu posred pe.a.chke. I tebi i tebi sličnim d.e.b.i.l.i.m.a. Da ti nije njega nebi imala 3 ovako lijepe zgrade u SA, a ni druge stvari koje su vam Sandžaklije donijele, da vas malo prosvijetle.
ja i moja braca srbi naravno turske poturice znamo i priznajemo da smo sa cosicem , jeremicem i tadicem buduci rusitelji drzave bosne i hercegovine, trista rezolucija mi mozemo napravit na papiru ali ostajemo sta smo...
jel to mislis na lazara u modrici? koji je silovo svoje maljoljetne pastorke? ili kacavendu?
Jedan korak,ka pomirenju,a stotinu(100) koraka ka zavadji-pa onda razmislite,shta ja dobro i pametno ,a shta nije,Rezolucija se treba usvojiti za celu Yugoslaviju,i te sudionike kazniti,a ne samo za jednu provinciju,gdje se nastoji optuziti samo jedan nevini narod-koji se morao suprostaviti,nakaradnoj politici zapada,i ostalih zlochinachkih namjera!Velioki pozdrav\"REPUBLICI SRPSKOJ\"koja je uspjela da zashtiti taj neduzni narod!!!
@gaga ma yebla te 14 godina , to je prestaro.
\"Trinaestogodišnja djevojčica iz Jemena umla je četiri dana nakon vjenčanja. Kako je izvijestila Organizacija za ljudska prava djevojčici su bili probijeni spolni organi, te je na smrt iskrvarila.\" hajd da komentiramo ovu vijest. pitanje. kace se vec jednom i kod nas uvest zakon da ja sebi mogu dovest mladu od 12 godina. najljepse je piche kad mu dlaka niche
lako je vama sandzaklijama pricati o pomirenju, uzmi sebi fahru radoncica nazad u sandzak pa ce biti pomirenja. Bosna Bosancima