Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA SMO BOGDOM ODMAH 91 HRVATI I BOSNJACI SE UDRUZILI BILO BI PUNO MANJE ZRTAVA I RAT BI SE BRZO OKONCAO , OVO NAM JE BILA SKOLA I NEDO BOG SLJEDECEM POKUSAJU SRBA DA OPET PROBAJU VELIKU SRBIJU PRAVITI ODMAH JEDNU VOJSKU PA NEKA SE ZOVE KAKO HOCE
VUKOVAR- HRVATSKI GRAD,UVIJEK BIO I UVIJEK ĆE BITI
GRAD HEROJ
zlatiste kome ste se vi na*** majke? koliko ja znam Hrvatska je samostalna i slobodna zemlja, došli ste ratovati i ubijati u tuđu zemlju i izgubili... hahaha uuu mora da vas užasno to boli, a jeste jadni
Ćirilična tabla, ako ostane i bude tamo samo ide na čast hrvatima jer je dopustiše nakon onakvog divljanja stoke po Vukovaru.
To im je kazna za pobunu protiv države.Mi svi shvatamo olahko zakletve,svi ti likovi su se u JNA zakleli da će braniti državu i onda odjednom krenuli drugim putem.Dal je ta Juga valjala ili ne to je drugo pitanje al ko te gonio da se zaklinješ.
ma ne mislim al sva ta generacija se klela u bratstvo i jedinstvo i onda potegli puške jedni na druge misleći da se njima ništa loše neće desiti,licemjerje košta.
Ti svakako ništa ne kontaš nema štete.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U Vukovaru hrvatskome gradu, mnogo četnika ostavilo bradu!
Prije 23 godine Vukovar je oslobodjen, a sada je u rukama okupatora.
Vazno je da je to istina. I Djordano Bruno je bio u manjini, a ipak je bio u pravu :-) A ne vjerujem da sam bas u manjini. Svi Srbi znaju da je Vukovar srpski grad. Isto kao i Knin. Kao i Prizren. Trenutno okupirani srpski gradovi.
sasha Pa oslobodite to,šta se čeka ? Kolko ja vidim sve otišlo ,otišlo i Kosovo,brzo će i Vojvodina.... Kolika ti je sad Srbija? Beogradski pasaluk.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...hdz-ovci su sami sebe "certificirali" kao jedine "prave hrvate"...i preko poslušnika u nekima od 2451 udruge branitelja konstantno drže napetu situaciju...umiveni stašluk, da se europa ne dosjeti.