Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Tako to ide UMRO TITO nece Bosnjaci Jugoslaviju ZADNJI selektor reprezentacije na svetskom prvestvu IVICA OSIM raspad ADIO. 20 year later BiH na ocaju raspada ide na svejtsko prvenstvo Bosnjaci oce cijelu BiH selektor SAFET SUSIC ..... PAPE PAPE !!!
Jes vala Dacicu, ona je bila istaknuti djelatnik SPS jos iz doba Rankovica i NKVD-a. U krajnjem slucaju, Rankovic i NKVD su je i podvalili Titu kao djevojku u ranim 20 godinama, dok je Tito zagrizao vec u sedmo desetljece zivota. Progledao je tek nakon likvidacije Dzeme Bijedica, ali tad je vec bilo kasno za Dzemu, kojeg su odstranili ruska i srpska vojno-obavijestajno-akademsko-klerikalna hunta. Tuzan dan za cetnike.
Zasluzila je da je cetnici koji upravljaju Mordorom danas, zajedno sa njihovom pudlicom Ljajicem, sahrane u Kucu Cvijeca. Ipak je ona radila decenijama za srpstvo. Mislim koliko bi se djevojaka u srednjim 20tim, vjencalo za starca od 62 godine? Jovanka je kadar velikosrpstva, Aleksandra Rankovica i NKVD-a. Rankovic je tu primjenio stari srpski nacin ovladavanja sa neprijateljem, ako ga ne mozes pobijediti, ponudi mi zenu, preko koje ces ako nista drugo dobiti informacije. A Jovanka je odradila puno vise. Tito, tada udovac, inace poznat kao onaj koji voli zene, mislim dovesti mu u kucu 30 i jos nesto godina mladju Jovanku, pa naravno da to nije mogao propustiti. Rankovic i NKVD mu bas uvalili kajlu.
druze toliko si dosadan s tim vise komentarima kako je ona ucestvovala u ubistvu Dzemala Bijedica. Smiri se malo. Idi izadji prosetaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni nije jasno kako je neko mogao baciti zenu od TITE u neki kucni pritvor...zar nije ona poslije smrti bila bog i batina?sto ih jovanka nije strpala u te kucne pritvvore?kakva je to ZAJEBANCIJA U PM?
Nije niko bacio, nego je ucestvovala direktno u likvidaciji Bijedica, to su skontali istrazioci koji naravno to nisu izvjestili u javnost, a kad je Tito saznao, onda je shvatio da je varan od samog pocetka i da su Rankovic i NKVD mu podvalili Jovanku u dane neposredno nakon sto mu je umrla treca zena Zdenka. Tito je tad bio idealna meta za obraditi na taj nacin, pogotovo sto je Jovanka po naradjenju Rankovica i jednog osudjenog spijuna NKVD iz Like premjestena direktno u Uzicku kod Tita. Ocigledno je da je Rankovic preko nje kontrolirao Tita i da su velikosrbi znali u svakom trenutku sta se desava kod Tita. Preko Jivanke su i preuzeli JNA. Kasnije prema izjavama svjedoka, Tita se nije moglo vidjeti bez dozvole Jovanke. Mislim on u svojim 70tim i 80tim je vec postao senilan, a ona je imala punu kontrolu nad njim i drzavom.
A velikopasaluci nad njom. Tito je to saznao nakon likvidacije Jovanke, zato je i odstranio iz svog zivota, jer je shvatio da je svo vrijeme bio varan i da su mu Jovanku podmetnuli velikosrbi. A Bijedic je ubijen zbog ustava iz 1974 godine, zbog toga sto je predvidio rezove u armiji, sto je ekonomiju drzave doveo na zdrave osnove i sto ga je Tito planirao za svog naslijednika, naravno i zato sto je bio musliman. Velikosrbi su i njegovog nasljednika Hamdiju Pozderca takodjer likvidirali, takodjer zbog ustava iz 1974 godine.
Jadna žena, nisu je ni sahranili, a već se mrtva prevrće zbog ovakvih izjava...Ala ovaj Dačić voli da se...re i šupljira...
haha, pa čemu tako negativno mišljenje o Jovanki? Ja na nju ne gledam kao na Titinu udovicu, nego na ženu koja je danas preminula, pa se svi dokopali njenog imena i smrti kako bi se pojavili na vijestima i u novinama...
Kakva izjava danas da nije bilo Deytona nebi bilo Rs ni Beograda bice Srbija samo Beogracki pasalumci.
Janjicaru miran u tom rezervatu od 24posto.
Rece balija getano poturceni srbin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVE SE MOGLO SPRIJEČITI, JEBO VAS RAT, SVI STE ČEKALI TITOVU SMRT !!!
mars majmune!!!