Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ba dačiću ne seri da si valjao narastao bi , ne mozes ti ni mačku popišati kamo li osamariti čovjeka kojeg ne mozes ni dohvatiti .... mini četo :-)
pong 123.5.7.8 :-P
u malim bocicama se drzi otrov...dacic je izmajmuniso djukamovica koji je preko dva metra a da nece tacija...obicnog krimosa :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jah.....čik probaj dići ruku na Shquiptara više. prošla su ta vremena. Bolje vam je da se ne kurčite jer ako vam ovi navale sa juga neće do dunava stati.
Opalice tebi taci mamu po guzi.
na kosovo je pocelo pocetak kraj svrbije mi albanci smo penicilin i rak za svrbe ali srbija ima da naplati sve sto je uradio nama i svim ljudima na YU to mi necemo nikad ni zaboraviti niti oprostiti a sto se tice dacica on plasi se od thaci ko zec
Vi sta ste samarali,samarali ste... Ja koliko sam primjetio Thaci ni jednom nije dosao kod duck-ica vec Dacic dolazi kod Gosp. Thacia a to je ogromna razlika e sada da li iz razloga sto dacic voli thacievu tulumbu ili ne Ja u to ne ulazim!
heheh...Yebote pa i naziv im tkz. "drzave" je srpska rijec. Al eto,..nadam se da necu doziviti kada okupator se povuce sa Balkana kako se vazda povlacio. Sve Srbi mogu progutati sta se desilo,..al Kosovo??!! Brale, iskreno ne bi volio da dozivim, al kad ta vremena dodju ne bi dao tri pisljiva boba za kozu siptara.....skakace oni u more negdje kod Draca,...nazalost
Kosovo je bugarski naziv,tj. naziv Dardanija(albanski naziv) je zamijenjen Kosovom za vrijeme Velikog Bugarskog Carstva. Malo edukacije nije na odmet
A sad bez zeze ako ko zna.........jel taqi jos taslaqi (hebote i rimuje se) onu noru istrefi?
BAC U KRY !!!! Ajde valle kosovare :)
Gde si bre Jinxie, Siptarcino stara!
Evo me u Gjakove pijem bosansku kafu i slusham Xenija. Bujrum
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
MA VI STE GA POPUŠILI ZA SVA VREMENA , JOŠ KAD VAM ŠVABE I MAĐARI UZMU VOJVODINU I KAD SE SANDŽAK PRIPOJI CRNOJ GORI ( NE DAJ BOŽE BOSNI ) , OSTA SAMO BEOGRADSKI PAŠALUK.
Ubio bi ga Tachi po picku!
Auuuuuu sto ce ovaj bit zafrkan kad naraste :P
Lakse reci nego uraditi, osamari ako smijes
pobijte se bice vam lakse
ah ah... novinari... kako izvukoste naslov iz skroz drugačijeg značenja u rečenici... umjetnici ste...
Nisam ni procitao vijest, ali pretpostavljam da je mislio da kaze kako je najteze pregovarati o problemima, a najlakse koristiti silu. Za kliksovce je to servirano tako da komentarisu je li jaci Taci ili Dacic. Komedija ziva.
Ne, nego su sada izbori u Srbiji... Kao što znaš većina naroda (odnosno glasačkog tijela), je protiv bilo kakve priče i pregovora oko Kosova i za političara u predizbornoj kampanji nije plus sada ići na pregovore, naročito zadnji dan kampanje. Odnosno suština je... da ošamari Tačija prikupio bi poene u predizbornoj kampanji, ali po njemu, posao se mora raditi i kada mu ne ide u prilog..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mali, pendavi kepec bi se tuk'o sa visokim, stamenim gospodinom, kakav bi to fajt bio, ne bi mali mog'o doći sebi do Kosova. :D A vidite o čemu razmišlja premijer jedne države, on bi da se tuče, koja komedija.