Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu dugovječni ovi. Žive ko kornjače sa Galapagosa.
@Adolf, evo ti jos jedan ide Bogu na istinu :)
Bar se u hrvatskoj može osjećati kao svoj na svome...
Slaba posjećenost majorizirane braće na klix-u..Do sada samo šest dislajkova...
prozivi on jedan miran i dug zivot...valjda Hrvatska nije imala te spiskove cuvara...Nijemci i Ameri ih ljubomorno cuvali samo za sebe...
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
e klix.ba ne kaže se komentariši.
pa ko kaže da je ubio ikog,Možda je samo radio posao za koji je bio plaćen.KOje su ovo gluposti.
Bio čuvar u konclogoru. I to "izranja" tek sada, 2014.godine? Gdje je i što rade: CIA, FBI,UDBA i druge organizacije? 69 godina nitko ništa ne pita? Nemojte me zaje- - - - -!!!
Strašno!Mogli su mu otvoriti i krematorij da čovjek nešto zabaci za teških vremene.kad je već "ispek'o" zanat.Kod nas u Bosni i Hercegovini, takođe, krvnici hodaju ulicama zajedno sa preživjelim žrtvama njihove torture.Neki su čak i "čuvari zakona"i i dalje šire strah među Bošnjaćkim i hrvatskim povratnicima.
Sad ga nasli, kad treba u grob! Koliko njih ima jos u hrvatskoj, medju njima. Ustase su u sarajevu kupili jevreje i odvodi u aushwic, dosta familije su odveli, bas ustase. A komsije muslimani i pravoslavci su krili koga su mogli i moja porodica je vjecito zahvalna nasim komsijama.
TIŠINA!! Sve dok ne prepustite Palestincima njihovu zemlju koja im pripada, niste dobrodošli u BiH.
mrsh u p.icku materinu zidovsku...j.ebali ti sionski mudraci mater i sestru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad čuvari u logoru u Tarčinu mogu sada raditi u policijskoj stanici Hadžići,što i ovaj nebi mogao živjeti u ovim godinama u Osijeku,pustite ga sada ,sta imate od njega.
Pa dobrim dijelom si u pravu. Kad je vec 90 godina zivio u miru, nek uziva jos godinu-dve koje su mu ostale, ionako bi tesko docekao kraj sudjenja. A ovi iz Tarcina su tako nagradjeni za "ratne zasluge". Nije ih bilo dovoljno ostaviti na slobodi.
Jos jedan dokaz da pravda ne postoji...
ili da postoji?
Progon Jevreja poceo ca 1938, Jakob se rodio 1924. Znaci, vec sa 14 je bio "dio nacističkog vojnog aparata koji je učestvovao u masovnim ratnim zločinima i pripadnik jedne od najkrvoločnijih Hitlerovih jedinica Tottenkopfa - Mrtvačkih glava". De ba Klixe, idite i pisite scenarije za filmove...Kakve su ovo gluposti? Mislim da smo mi jos gluplji sto uopste citamo ovakve clanke ... Zna li neko ikakav pametniji portal, dje se more nesto naucit?
Ejs, bas su ga provalili na vrijeme, frajer se vise ne sjeca ni kako se zove garant, ima hiljadu godina, sad da ga smjeste u zatvor njemu bi to bilo ko staracki dom. Za sve zlocince su oni znali odmah 45-te, ali su ih mnoge zemlje cuvale iz bog zna kojih razloga, i sad ih kao "provaljuju" kad napune sto godina. Jebe se njemu sta ce s njim u ovim godinama, nece ga sigurno poslati u Pelican Bay, gdje ce ga kao crnci maltretirat. Argentina ih je sakrila poslije drugog svjetskog rata na stotine. Cudna zemlja ta Argentina, dobri fudbaleri i ljubitelji ratnih zlocinaca.
zar nije zalosno citati ovakve stvari... i u jednoj njemackoj od 80 miliona stanovnika necete naciti niti jedan posto populacije koji ce reci da je ovaj tip neki nacionalni heroj.. a kod nas, od 3,5 miliona, najmanje 8 milona bi reklo da su mnogobrojni osudjenici za ratne zlocine nacionalni heroji...jer pobogu brate, u pitanju je vitalni nacionalni interes.... da vam se na*** nacionalne materesine.....
O Tomašici još ništa nije objavljeno.
dok cetnici ili svrbi usput ratni zlocinci mirno se setaju zemljom Bosnom i usput mamu je.bem svim neobrezanim
A Jevreji
je li te to efendija naučio, majmune. na ovom portalu ima ljudi koji ti mogu biti roditelji seljačino neodgojena. sram te bilo.
jel I ovaj za dom spreman?
svaka mu cast neka zivi u miru i rahatluku jos dugi niz godina...takodje svaka cast hrvatima sto su zaboravili na njega. ;)
Zamisli sad izrone Adolf Tito i rijese sve ove Kopije sto se javljaju u sadasnjici, original je original jbg.