Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubice nas primitivizam,ali bukvalno...
e svasta Boze pa treba uvest i zakon da svakakve budale i ne smiju imat djecu..
svasta, boze sacuvaj! nadam se da ce dijete biti dobro.
I kod nas takodje ima roditelja koji tako tretiraju vaske preparatima iz kuce.Jefini iz apoteke im kako kazu ne pomazu a za skuplje i oni koji mogu ne daju novac bitno je samo ustediti.
Boze sacuvaj! Nisamo ogao da se suzdrzim i ne komentarisem! Samo jadno dijete... ali za sarkazam uvijek ima jedna... mora da su googlali, pa procitali efikasnost zlatice... Stvarno ne mogu da vjerujem koji primati! Ako dijete prezivi, treba ga oduzeti od roditelja.
Sandze su vazdan na googlu:))
iz priručnika "kako ubiti svoje dijete u par lakih koraka"
A kretena roditelja. Usi nisu nesto zbog cega se treba stidjeti. Svako dijete od vrtica, skole dobije po koju us. Zato roditelji moraju stalno pregledati djeciju kosu, a barem danas ima toliko sredstava da se uspjesno odstrane usi. Nadam se da ce se djevojcica ubrzo oporaviti.
i onda taki udje u stranku, dodje do vlasti i dobiješ ovo što mi imamo oko nas
haj sto udje al sto ga ovaki svojim glasovima postave na funkciju..dozivotnu.
@unmibh .. pa odma se oni prepoznaju i udruže, ha se onjuše ispod repova .. ko džukele
ne mogu da vjerujem....idioti primitivni...
Sto bi kupio sampon protiv vaski za 2 eura kad moze za 1 euro 5kg praska za zlaticu?! majko moja gdje mi zivimo! Jadno dijete sa takvim roditeljima
ja glupih roditelja, sigurno ni osnovnu nemaju kako treba
@Hiperboreja crnogorci ko hercegovci u zagrebu i sandžaklije u sarajevu
Uhljupi i primitivna marva samo znaju zavijati uz konjsku dlaku,ne kupaju se nikako, pogotovo u zimskom periodu.
Ovo je definitivno sve puklo! Raspad sistema!