Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademice,(ja ti nika) pod hitno na pregled.
J**o vas i listopad i kolovoz i svipanj i sta jos ima?!?!?!? Odkad se na SARAJEVO-x.com mora pisati stranim jezikom. Zamolio bih, da bi i mi Bosanci mogli ista procitat, u buduce pisati bosanski...!!
srbija je, možda, jebena ali je naša susjedna država i puno je bolja i perspektivnija od \"naše\" bosne, a ti \"akademiče\" (koja patologija nadimka), koji si vjerovatno sa područja srbije, svaka čast na \"ljubavi\" prema domovini ili postojbini. a što se tiče KiM, zna se da je veliki dio te samoproglašene države u vlasništvu manastira Hilandara (kao dokaz za to postoje mnogi fermani i tapije iz svih vjekova postojanja manastira) i samo je pitanje vremena kad će svjetski moćnici (koji sada \"kažnjavaju\" srbiju) početi da primjenjuju pravo na svjetskom nivou.
AAAAAAAAHA HA HA HA HA HA!!!!! KOJA JEBENA SRBIJA DA PRIZNA, GNJIDO!!! REPUBLIKA KOSOVO JE NEZAVISNA DRŽAVA, A SRBIJA JE TA KOJA ĆE NESTATI SA POLITIČKE MAPE SVIJETA, JER KAO DRŽAVA NIJE NIZAŠTA STVORENA!!! REPUBLIC OF KOSOWO- FOREVER!!! ;-)
676 zamijenio si nas sa BiH.
I da prizna ceo svet, od tog nema nista dok ga ne prizna Srbija.A to ce biti NIKAD.Kosovo je Srbija!!!
Napokon nesto pametno i od te male fasisticke kvazi drzave.