Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzizus Krajst! Pa nije covjek bez veze umro, sad se vidi s kakvom je ludacom zivio. Kako ga je tek prtljala dok je bio ziv, ajmo vamo, ajmo onamo, ajmo u shoping centar navazdan, ajmo kod prije, ajmo kod tetke..
O boze sacuvaj, svasta na ovom svjetu. Jadan covjek ne moze ni da pociva na miru.
Mislis preminuli naravno da se ne moze nasekirati, ali valjda zasluzuje da u miru pociva, a ne da mu kosti prebacuju sa jednog mjesta na drugo.
tobejarabi sta sve rade
Kad god netko nešto zahebe u svojoj državi prvo što napravi je pobjegne u BIH.
Imam samo dvije rječi za ovako nešto = VLAŠKA POSLA
A zbrkane neke porodice. :)))))) Pitam se kako je mogla sa lešom preći granicu? Ovo je ključno pitanje.
E svašta pada na um budalama rođenim u Doboju a nastanjenim u Danilovgradu ...! !
Dobro pa mu je sacuvala pasos i licnu, propisno je bio dokumentovan prijelaz granice a na pitanje ima li sta za prijavit', doticni nije se izjasnio
Kako ste svi brzi da osudjujete bez ikakvih dokaza.Nezna se jos zbog cega ga je zena dovezla u rodno mjeto,moguce da mu je to bila zelja za zivota da se tu ukopa...da je zena tako losa nebi covjek zivot proveo snjom...
Možda je bilo 3kg heroina u njemu. :D
Pos'o je dobar, a para laka...