Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što ime ne napišete? Edit Kuč, bošnjak sandžaklija iz sjenice
U raskoj i nema drugih do Srba. http://ia600401.us.archive.org/10/items/znamenitisrbimu02vukigoog/znamenitisrbimu02vukigoog.pdf Jos kad bi samo ovi iz SPC prestali sa propagandom da su Srbi samo pravoslavci.
Ti kr.et.enu p.edo.fi.ls.ki, prvo nauči gramatiku i pravopis, pa se onda javi! A onda otiđi kod psihijatra da vidi imaš li išta u toj z.a.tu.c.a.noj glavi, osim d.r.o.g.e, o.dv.ra.tn.og naglaska i još od.vra.tn.ijeg ponašanja i nekulture. A ti si srbijanac 1/1 i koliko god da se trudiš bosanac i hercegovac nećeš i ne možeš postati. To vas i boli najviše. Problem sa identitetom imate. Još ste na nivou plemesnske zajednice! Nikad vi na zelenu granu! Daleko vam kuća od naše, srbijanci-sandžaklije!
U pravu si, zli su, da ne mogu biti zlobniji. Samo što nisu samo srbi tu nastanjeni. Svi ste vi odreda srbijanci, a bosanci nikad niste, niti ćete biti.
Cika doktor rekao UJUTRU da se popile zuta i roze, a navece crvena. Opet si sine Juda pomijesao
VIDITE SVIH GODINA SE P.A.L.E. NA SANDZAKLIJE ZIVIJO SANDZAK KO J.E.B.E S..R.B.E NEOSTA NISTA OD TE VELIKE SRBIJE HIHHIHHHIIIIIIIHHHHIIIIIIII
a da se malo n.ap.us.ite pitona! NAJACI SMO!
fakat zmije!
ima selo kod sjenice javor otuda su svi zli srbi pa tkao i ovaj
Kučevići SRBI!
Uobičajena priča: Maloj nije fino palo što je umjesto kao kulerka sa starijim momkom postala poznata kao dro.ca oja daje preko fejsa, pa je malo okrenula pricu da ispadne zrtva. Nema veze šta će biti sa njim, bitno je da ona dobija više lajkova kada postavi nešto od sada.
pa j.b.t sta ce njoj fb profil sa 12 godina?! jos dogovarala i susret sa njim, e u p.m! njeni roditelji su primjer onih koje treba p..ljunuti po sred face za umijece brige o djetetu. idioti!