Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je eklatantan primjer za šta se secesionističke snage zapravo "bore" a glupi narodi nek i dalje misle da je to zarad nacionalinih interesa za koje ne znaju ni šta znače.
Halo pustite vi Crnogorske politicare, neka to rijesaje Crna Gora. Imamo mi dosta vise ovakvih lopova u BiH, daj te vi o njima pisite, napravite malo pritisak na pravosudje da se krene sa imenima i optuzbama u nasoj avliji.
Kad Milo sastavi svoje pokajanje i priznanje, trebaće deset dana samo da se pročita.
kriminal se isplati, cuj 2 god samo
Mazneš 20-30 miliona, vratiš milion i adio.
I šta je oštećenih opština u BiH. NAjvrednije najviše, zato BAkir i spominje Opštinu Centar Sarajevo !
Koji je gori il ova ili onaj nas zuco Bakir sto proda vjeru za veceru , ovo za veceru manje bitno a to prodase narod muslimanski i pola Bosne on i caca i ta usmrdjela (sda) ??
Ni pivo vise nije kao sto je nekad bilo.. kopiram
a mi mislili da su lopovi samo u Bosni
Onda prevare Mila Djukanovica dosežu milijarde...