Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije otkrio da mu je sin gej????
Crna Gora vlaska drzava nije nikakvo cudo, ipak zao mi je momka... Sellam iz Bosnjackog stolnog grada mostara:)
Kad vam covjek cita komentare, komentarisete Crnu Goru kao da je to dio Srbije. Srbi i Crnogorci jesu slicni, zapravo isti po meni, i 35% stanovnistva u CG su etnicki Srbi, ali eto ipak CG je druga drzava a Crnogorci su ipak drugi narod, pa ne mjesajte kruske i jabuke. Srbin sam pa vam kazem :) Kakve veze ima ovo ubistvo sa Srbima? Nisu u pitanju Srbi, Srbi u CG zive na sjeveru zemlje i u Bokokotorskom zalivu.
To je za njih normalno
vlaska posla
Vellahavle vellah kuvezte..ubiti svoje djete...
Covjek ubio sina a vi MAJMUNCINE pisete o nekim \"vlaskim poslima\" Zali Boze sto vam je dopustio da hodate ovom zemljom, takvi niste zasluzili da zivite !
vlaska posla...
Crnogorci*
Konik je romsko naselje u PG, ovo nisu crnogorci :D Dje ce ba Crnogorac da puca u sina junacinu ? :S Srdacan pozdrav iz bosanskog stolnog grada Podgorice !
Valjda mu sin spavo do 2 xD
SMRDISKI GENI NISU CUDO ALI CUDA PRAVE SMRDIJAAAAAAAA
Ovo samo na balkanu ima mrš klošaru jedan