Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno,bas interesantno mi za Crnu Goru,u toj drzavi se u ovih protekli godina naselilo Rusa i to masa,pokupovali su skoro sve sto je pored mora,a da glasaju protiv majcice Rusije,nikako ne kontam sta je tu cilj.
E koji smo mi debili pi, neznam samo što trče pred rudu ovi naši majmuni od političara klizaju poltrončine pi
Sve je to dobro, samo da CG ne objavi rat Rusiji, k'o 1904. Japanu, pa eto to belaja za slijedećih 100 godina... :-)))
Loši potezi crnogorske vlasti, koja zaboravlja da je veliki broj rusa naselio ovu državicu i da može trašiti od ruske federacije zaštitu vitalnog nacionalnog interesa.
Bih želi imati najbolje moguće odnose sa Ruskom Federacijom i nikada neće na bilo koji način nepromišljenim potezima ugroziti te odnose
crnogorci na putu u eu...........pametna odluka..........zbogom istoku
Bolje bi bilo da su Đukanoviču i njegovom bratu blokrali imovinu nego što su Janukoviću. Kako se kaže prvo sredi ispred svoga praga, pa onda gledaj u tuđe dvorište. Mislim da su Ukrajinci sposobni sami da razriješe svoje probleme. Svi mi znamo da to nema nikakve veze sa Ukrajinom, a već s tim što crnogorska vlast pokušava da uvuče što je moguće više evropljanima u guzicu, kao što su svojevremeno Rusima, kada su objavili rat Japanu.