Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako individualna ako je čitav politički i vjerski vrh odgovoran? Kako bez pripadnika zajednice ako svi znamo da su ti isti pripadnici sami se javljali dobrovoljno da dolaze u BiH klatti krassti sillovati? Šta hoćete reći da Crvena zvezda navijači nisu imali svoje organizacije dobrovoljaca?
Sve tačno, ali opet, krivica je uvijek individualna.
Saug Pa Haški sud kojeg srbi toliko prozivaju je upravo kreiran za pranje ruku poslije zločina, jer osudiš par monstruma i kažeš eto mi smo uradili svoj posao oni su krivi, Haški sud je upravo zbog toga kreiran samo radi pranja ruku, mi Bošnjaci bi više trebali biti protiv tog suda nego srbi, šta je taj sud nama značio? Apsolutno ništa nego guranje stvari pod tepihe i mazanje nama očiju? Da je šta značio ne bi ponovo se zveckalo oružjem ovdje?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nije samo crna gora, crna je i vlada
Dejtona je nastao ma Zlocinu Genocidu po Beckoj konvenciji UNa Genocidu svaki sporazum koji sacinjava Genocidne namjere je nistavan..Crnogorci su podli..khurvini..
Genocid je zlocin pocinjen od naroda, ne pojedinaca!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ti amandmani ne mijenjaju tekst presude koji ide u udžbenike: U presudi Krstiću navedeno je da su "za čuvanje, prijevoz i pogubljenje bosanskih muslimana angažovane jedinice VRS-a, uključujući pripadnike Zvorničke brigade te Desetog diverzantskog odreda". - Učešće tako velikog broja jedinica pokazuje do koje je mjere proces bio isplaniran, a učešće Diverzantskog odreda pokazuje da je u tu operaciju bio direktno umiješan Glavni štab VRS-a – navedeno je u presudi.
mkmkkmkmk
Crnogorci ovim pokusavaju da ublaze ljutnju kod Srba koju su izazvali.Oni bi da se usvoji rezolucija ali da se ne zamere Srbima.
Milo je vjerovatno kriminalac... ali da im nije bilo njega i da su ih vodili ovi, bili bi najsiromašnija država na Balkanu
Ma jah, Mladić nije rekao “ Uoči još jednog velikoga praznika srpskoga, poklanjamo srpskome narodu ovaj grad.” i Srpski narod je od 1995 pa na ovamo vratio Srebrenicu i ona nije u RSu. Koga folirate.
Jel to ona Crna Gora koja je učestvovala u agresiji na Hrvatsku i BiH? Hvala vam na promjeni politike i izvinjenjima, ali nemojte molim vas sa ovim da nastavljate gubiti obraz.
Ma i vas treba uključiti, pa slali ste rezerviste da ubijaju po BiH...
Jel to ona Crna Gora koja je učestvovala u agresiji na Hrvatsku i BiH? Hvala vam na promjeni politike i izvinjenjima, ali nemojte molim vas sa ovim da nastavljate gubiti obraz.
Neće moći, nema amandmana više. Finalno je rezolucija poslana GS UN
Crna Gora , eto to su oni koji su vikendom iz CGore dolazili autobusima da ratuju u Bosni, ulažu amandmane, fuj
Nemas ti sta predavati, mutiti ko jala kad nadodje ili support ili ne!!!
Vjerovatno im je pravni tim savjetovao ove stvari jer i oni su bili dio JNA u vrijeme rata i sastavni dio države.ako dođe do ratne ođstete ima i dio koji njima pripada .kako su god uzeli svoj dio u sukcesiji morat če i u obavezama jer su bili sastavni dio države.
Amandman se može predložiti kao što se može i odbaciti. Hvala braćo crnogorci na ovom, ali neka hvala. Mi ćemo bez toga. A ako vam se ne sviđa, glasajte protiv i tako se jasno stavite na drugu stranu sa braćom Srbima i Rusima.
Individualan zločin kad neko sa imenom i prezimenom ubije, siluje ili ugrozi bilo koga! Zličin genocida su vršile institucije tzv.srpske republike i Republike Srbije od policije, vojske, dobrovoljačkih grupa i vlasti koje su to sve platile i organizovale! Znači, genocid su uradile institucije i Crne Gore, Srbije i eReSa. A sad vi možete govoriti šta god, argumenti i činjenice postoje i ne mogu se zaobići...kao ni odgovornost!!!
Jest individualna, je 100 hiljada idividualaca.
Kako individualna matere ti .... ?? Individualno je kad kreten uleti u skolu i ubije 9 ero dijece . On je kriv kao individua i otac koji ga je poducavao. Kada imas presudzeni genocid sistemsko porobljavanje strijeljanje odvozenje zakopavanje ponovno odkopavanje i prevoz u sekudarne i tercialne grobnice ne moze biti genocid koji je pocinila jedna individua ili nekolikoo njih. Bolje da ste rekli da necete podrzat. Maska bi pala .