Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braćo CrnoGorci od Vas dosta. Znamo da imate i Vi unutrašnjih problema s troglavom aždahom
Nisu svi genocidaši.Mnogo Srba priznaje i osuđuje genocid.Ali to moraju dokazati.Ograditi se na neki jasan način.
...2.maja.Ti kao da si deset dana spavo pa nisi u toku .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala vam Crnogorci👍
Pa sta drugo reci nego bravo, istina je jedna a crnogorci su posten i častan narod.
Tako razmišlja normalan i moralan narod
bravo
Kad je švabo priznao genocid nad jevrejima zašto to nebi mogla i Srbija prije bi došao mir izmedžu nas bosanaca i srbijanaca pa dokle više od istine bježati.
Znamo da i vi imate velikosrbe koji vas vuku unazad pa razumijemo takvu odluku. Hvala.
Crna Gora se stavila na stranu civilizacijskih vrijednosti i osudila zlocin genocida nad Bosnjacima Srebrenice kao takav. Hvala Crnoj Gori koja se nije stavila u sluzbu sramotne politike Srbije i Vucica, koji ovih dana lobiraju za genocid, nastavljajuci tako ciniti isti.
Crnogorci su ljuti jer srbi ne priznaju tu naciju kao ni ostale hrvate bosnjake jer oni uporno tvrde da su to sve srbi samo nisu svjesni svoje srbosti
Hvala Crnoj Gori! Ovo je stvar oko koje se odlučuju budući odnosi između država. Sada znamo da je Crna Gora prijateljska i časna država.
BRAVO CRNA GORO 👏👏👏👏
Vucicu ugledaj se na Crnogorce koji su priznali gresku i izvinili se pa sad imamo odlicne odnose.
Pa zar i C.Gora Vucicu, ona je bitnija od tvojih indijanskih plemena koja ni ne znaju gdje je BIH.
Ovo malo.da se srbi neljute što če podržat rezoluciju kao nismo je mi tražili.je velke fajde ko da su srbi glup narod pa nemogu sabrat dva i dva.
Jadna majko jadnih je svatova
NATO zavrnuo ruku, hahahaha
Viđu đetića 😯