Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji drugačije misle, drugačije se oblače, drugačije jedu i piju, drugačije se ponašaju, drugačije se odnose prema sredini u kojoj žive,.....itd. nisu za Balkana jer na Balkanu moraš biti u skladu sa masom bez obzira kako ona razmišljala i ponašala se. Zato nam ne valja ni Čedo, ni Dubioza Kolektiv, ni Božo Vrečo, ni Slaviša Krunić, ni Damir Beljo, ni Slavo Kukić, ni Damir Nikšić, ni svi oni koji se ne uklapaju u masu i ne podliježu MASOVNOJ HISTERIJI..
Svaka cast na komentaru. Upravo se pitam -kad bi BiH imala jednog Cedu Jovanovica dal bi nase drustvo prepoznalo njegove kvalitete...mislim da si odgovorio na moje pitamje,odgovor je nazalost negativan. Balkan je protjerao sve ljude koji su vrijedili ,tek poslije smrti nasih intelektualaca koji su morali potraziti utociste vani ,nase vrle drzave su se cerupale ko kokoske oko toga ,ciji je koji umrli "STRANI DRZAVLJANIN"porjeklom ,da se nakite tudzim perjem .
Najveca zabluda je da je RS produzena ruka Srbije.. samostalnija je rs od srbije.. srbija se satra uvlaceci se u dupe zapadu.. dok glavni baja nikog ne slusa.. zato ga i pokusavaju skinuti
Evo, Pentagon i CIA ne znaju šta će od sebe zbog velikog Baje, pa su se zato okrenuli Bliskom Istoku - tamo im je lakše...
@SASAL ti mislis da ne razmisljaju o nama? Razmisljaju ameri o svakom kvadratnom metru planete ;) i da znas da je direktor cia-e insistirao ko ce nam biti direktor sipe.. http://dnevni-list.ba/web1/na-celo-sipa-e-dolazi-buha-a-na-celo-osa-e-mehmedagic/
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prazna prica Cede i to ona ista koju je pricao pre i posle 5 oktobra.Sve sto je on uradio u to vreme je poznato ljudima u regiji posebno kako je toboze izigravao ucveljenu udovicu kada je ubijen predsednik vlade da se ne bi otkrile neke stvari vezane za njega i jos neke koji su bili na vlasti a sada izigrava nekog dobrog momka koji se zalaze za sve samo kako bi se pokazao u lepom svetlu.Tu pricu moze samo da prica naivnim osobama a ljudima koji su razumni nece nasesti na njegovu slatkorecivost.
Ko te bre jebe retarde. Ti ces nekome nesto da artikulises.
https://zokstersomething.files.wordpress.com/2015/12/spac5a1avanje-vojnika-ronhila-djevojac48dko-prezime-dodik.jpg?w=632&h=441
http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/entertainment/e_che/Che_ansamble_01_u_694928624.jpg
Vidiš kako vi nađete pslednje ljude iz Srbije, ne važne, ne bitne, nemaju ni jednog poslanika a govore u ime pozicije. Vama je on zanimljiv, a njegov deda još neće da izađe iz čerge, kaže on se navikao na to. Ne primijetite da u Srbiji vlada najveće pravo slobode govora. Svaka fukara može da kaže i šta hoće i kome hoće. Oni imaju unutrašnjih neprijatelja koji su sigurno gori po Srbiju od ovih naših talibana, ISIL-ovaca, ali njih niko ne hapsi, a nisu u Evropi.
za sve si u pravu sto si rekao.pozz
@kodex Hvala SRBINE !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zašto me Čedina slika podsjeća na sliku tužnog psića: "Milki me, ljubi me, mazi me..."
http://i.huffpost.com/gen/638286/images/r-SAD-PUPPY-large570.jpg
Ceda, stari prijatelj Milorada Ulemeka Legije, Arkanovog komandanta i komandanta JSO, od kojih su neki strijeljali muslimanske vojnike iz Srebrenice. Stari prijatelj Dusana Spasojevica i ostale ekipice Zemunskog klana. Dusa od coveka, a i sladak je :-) Trenutno najbolji Srbin svih vremena dok ne izjavi nesto sto nam se ne svidja.
Jedini politicar na balkanu kojeg ja izuzetno cijenim i postujem,covjek koji priznaje genocid i koji postuje bosanski narod,a svoj voli.Cedomira za predsjednika suverene BIH !!!
@RepublikaSrpska3 Pa dobro,nemoj traziti dlaku u jajetu :) Ipak sam napisao na kraju BIH,a normalno da u to spada i tvoj mali entitet... :D
Gospodine Čedo, Ti jedan vrijediš više od milion ostalih Srba. Svaka ti čast, kada si stvaran Bog nije žalio, dao ti je sve, ljepotu, šarm i PAMET. Srbi ne znaju koga imaju, šta bi dala da živiš u Bosni i Hercegovini pa da se ,,dičim,, tobom. Živ i zdrav bio!
@el cid apsolutno se slažem nakon tvoje kćerke (ako debil kao ti uopšte može imati dijete)
eto ti ga vala,samo ga skloni iz srbije molim te. srbi ce ti i platiti da ga prisvojis. samo bi tada on promenio plocu i pricao price koje ti se ne bi svidele. brzo bi se ti pokajao,ali u svakom slucaju,eto vam ga poklanjamo.
Čedo stari Vojvodo... Sereš sereš ko foka, samo foka toliko nesere..
Cedo Tebi svaka cast, ali mojne Tadica da vracas u politicki zivot, ziv bio.
(rs)..nije Genocidno nedonosce, vec zdravo kopile majke Srbije -Genocida nad Bosnom i Bosnjacima ciji je otac tzv MZ na celu sa fasizmom fasisticke €urope ,i kurvarlukom Rusije i Amerike. Ne treba ovdje u stvaranju (rs) amnestirati ni Hrvasku ni tzv Rvate BiH...Jer za njih je Hercegovina Rvaska pokraina ...!
(rs)..nije Genocidno nedonosce, vec zdravo kopile majke Srbije -Genocida nad Bosnom i Bosnjacima ciji je otac tzv MZ na celu sa fasizmom fasisticke €urope ,i kurvarlukom Rusije i Amerike. Ne treba ovdje u stvaranju (rs) amnestirati ni Hrvasku ni tzv Rvate BiH...Jer za njih je Hercegovina Rvaska pokraina ...!
balo ukr'o tel sa ukljucenim gprs-om... drugacije da si dosao do mogucnosti komentara na klix-u ne vjerujem..