Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kao i svaki normalan ČOVJEK!!!
Insan si u moru kretenluka. Skidam kapu i tebi i ostatku tvoje nacije koja je svjesna šta su učinili vojnici u ime čitavog naroda jedne zemlje.
I ja sam pripadnik srpskog naroda iz Srbije. Veoma sam dobro obavešten o događajima u BiH tokom rata. I mene je sramota zbog svih zločina koji su počinjeni nad Bošnjacima od strane Srba. Voleo bih da je sve bilo drugačije, ali sada je kasno. Srbi su najčešće bili na "pravoj" strani tokom sukoba u prošlosti i uglavnom su branili svoje od agresora. U slučaju 90-ih Milošević i kompanija su ukaljali srpstvo i slavne pretke i to je velika ljaga koja će se zauvek izučavati. Oprostite komšije!!!
Cedo kokain ima svoje sledbenike na klix-u
Ti si svakako gurbet, zar se možeš postidjeti.
Čedo gospoče..svaka čast..
Cedo je nadam se lice evropske Srbije. Drazi si mi care nego Bakir i Fahro zajedno.
Opet se Cedo nasmrkao kokaina previse pa poceo da halucinira
Čovjek je normalan i stvarno uopšte u životu nemožemo generalizovati činjenice.Ni svi prsti nisu jednaki...svaka čast gos.Čedo!
Izvadila sam ovu rečenicu iz konteksta da istaknem koliko svaka izrečena riječ gospodina i humaniste Čedomira Jovanovića zlata vrijedi:""Ova presuda je strašan podsjetnik na cijenu rješavanja problema ratom i jak razlog da vodimo politiku koja će onemogućiti da nam se strašna prošlost ikada više ponovi", poručio je Jovanović." Voljela bih kada bi se buduće generacije mladih edukovale na izvorištu naprednih misli gospodina Čedomira Jovanovića
ćuj ovog beogradskog firauna, i ono komentariše! a siledžija za volanom, a na platnom spisku amerikanaca...
Reci Čedo to ovim četnicima-genocidašima sa KLIX-a :)
ne trebas se stiditi, kao ni svi normalni i posteni Srbi..zlocin je dobio naziv svoj a to je da je predsjednik rs, politicki vrh i institucije samoproglasene rs, i vojska rs napravila udruzeni zlocinacki poduhvat i genocid protiv drugog naroda..nadamo se da takvih zlih umova više neće biti, sumnjam , ali nadajmo se i radimo na tome.
Šuti ti srpski izdajniče !!! Nisi ti pravi Srbini. Ovo je pravi i Vučić koji neće dozvoliti da se pravim Srbima nešto imputira !!
amputiran je tebi "mozak" odavno....
Znači pravi Srbi su jedino oni koji ne koriste svoju glavu i koji opravdavaju zlodjela!? E jesi panglu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kazna je simbolicna ali fakta da je optuzeni kriv za 10 tacaka navedenih u tuzbi je neprocjenjiva!!!!!!