Stanje se popravlja
3.3k

Čedomir Jovanović poručio iz bolnice: Ljekari su uspjeli zaustaviti širenje upale pluća

E. Sk.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Čedomir Jovanović, lider LDP-a i savjetnik člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, javio se iz beogradske bolnice u koju je prije sedam dana primljen s prvom dijagnozom upale pluća.

S obzirom na to da se odmah sumnjalo da je Jovanović zaražen koronavirusom, jer je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, mnoge je dodatno zabrinulo zdravstveno stanje predsjednika Liberalno-demokratske partije. Jovanović je danas poslao emotivnu poruku iz bolnice, kazavši da su ljekari uspjeli zaustaviti širenje upale pluća.

"Premoren sam, zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore s virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak", napisao je Jovanović.

Ljekari su, dodao je, stalno uz njega i prate situaciju.

"Na svaku promjenu reaguju modifikacijom terapije. Drugu noć zaredom sam uz njihovu podršku uspio da odspavam nekoliko sati, s obzirom na to da su našli rješenje za bolove koji su me kidali cijele sedmice. Mislim na sve i o svemu. Čuvajte se", poručio je Jovanović.