Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li BiH ovakvu stranku ili politicara?! Da ima, bilo bi neke nade...
Ne racunajte na RS nego pustite da se odcijepi Vojvodina pa da granice Srbije budu Vojvodina (sjever) - BiH (Zapad) - CG,Kosovo,Makedonija (Jug) - Bugarska,Rumunija (Istok). Mislim da bi tek poslije ovakvog scenarija Srbija procvetala.
Hteli smo sve srbe u istoj zemlji, sada smo to skoro ostvarili, srbi is hrvatske vec su dosli, ovi iz kosova dolaze, sada cekamo bezaniju iz bosne i crne gore i mirna je srbija
Srbija ce priznati Kosovo samo pod uslovom da za kompenzaciju dobije RS, inace nema mira na ovim prostorima narednih 100 godina.
Neka vlast kaže kakav je plan za Vojvodinu? Republika Kosova je završena priča
E kad pitas , evo ti odgovor. Kosovo je izgubljeno, mi protiv Amerikanaca ne mozemo, za uzvrat cemo dobiti u svom sastavu Republiku Srpsku, uz dodatne delove (Gorazde i sve uz Drinu)..granica na tunelu Celjigovici.. Realizajia plana mart 2012. Mi smo spremni i cekamo upute.
Najbolji političar u Srbiji poslije Zorana Đinđića. Ne zamare se nacionalizmom kao neke stranke u Srbiji i ostalim drzavama bivse Yuge (nazalost). S njim na celu drzave bi bilo bolje i Srbiji i regionu (po mom misljenju).