Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J%^*bem ja tebi mat.... Bosna je zasebna i tako ce ostati. A ti mozes uszet svoje arapske hipokrite i srpsku bracu i pitat ih moze li kod njih da zivis. Bas me interesuje sta ce ti reci. Izvinjavam se ljudima koji su ovjde dosli iz normalnih razloga, ali sa ovom nasom bagrom se mora tako... Inace cestike hrvatima.
@ Talibe, posveti se ti uzgoju ljubicica,zivine sitne stoke po mogucnosti krmadi tu si vjerovatno nenadmasan, tradicija je cudna stvar.
Zar nije u Bosni srpski sluzbeni kezik? A ovi konjusari i vodonose nikako da se dogovore. Ucite arapski,ucite jezik poslijednje Objave,ucite jezik islamske nacije. Ali istina je da pricamo srpsko hrvatski.Ako to priznamo sebi,prije cemo se vratit svojoj Uzvisenoj vjeri i jeziku na kojoj je objavljena. Prestanite izmisljate neke dobre bosnjane i bosancice i budalastine.Budite realni.
i kod nas u Bosni je hrvatski službeni jezik i to već od stoljeća sedmog....mali pokazatelj koliko smo mi napredniji od EU
pa sta se raduje, kad se sve raspada svakako...