Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cigani podrzavaju cigane
Hahah... Taman sam to htio napisati doslovno..
e jaka europsk zemlja ih podrzava u picku materinu.... u svemu najgori u EU i oni nekoga podrzavaju .. njihovo se pika 2 posto ...bitno je sta svabo kaze .
Hoće Bugari da Srbija uđe u EU što prije, jer dosta su oni bili najgori u EU.
kako će drugačije riješiti pitanje otete teritorije nakon drugog balkanskog, te I i II svjetskog rata? tako što će dozvoliti da se Srbija priključi EU. I ja sam za to da se Srbija priključi EU, time će potaći i Srbe iz BiH na istu aktivnost, te će i BiH krenuti naprijed prema EU. Znam da nisu svi za EU ali eto ja jesam. Volim da živim u mjestima bez granica i kontrola na svakih 5 metara....
Potpuno normalno,pa EU je Hriscanska unija,tu nema mjesta za islam.Evo data je prilika muslimanima da se integrisu u Holandiji,Svajcarskoj,Francuskoj i drugim EU zemljama,ali oni to nisu u stanju,prosto su radikalni,kontaju da je to Arabija,pa bi neke burke i ostale gluposti da nose po Evroopi.Tako bi se izjanile sve drzave EU,ne samo Bugarska.
Bugari haha koga ce oni podržavati sami lopovi hoštapleri prevaranti i džeparoši
ma bugarska vlada su prderi ko i srpska i hrvatska a bogami i nasa politicari su kurvetine ..
Bugar moze Turcina samo u dupe poljubit.
Hahahaha, jake podrske - a imamo mi i njima jedan trn, jedva cekam da dodju u Zenicu da im vratimo za ono paljenje nase zastave - bice vala i oni i zuti i plavi.
Rumunje i Bugare smisliti ne mogu :)Nista mi ne rade al eto
Njemacka je glavna,a oni zele samo jos eventualno Ukrajinu i to iz razloga da oslabe Rusiju. Balkan ih vise ne zanima....
pa ne kazem da hoce, samo kazem da im je to cilj.
A gluposti kao da je tz nesto bitno koga Bgarska podrzava A GLUPOSTI
Sta nas briga za Bugare, a i za EU
jake mi drzave da daju ikome podrsku. mrs ciganijooooo
Eto bas boli Bugare neka stvar za Srbiju i njihov put ka EU. I bas mene boli neka stvar sta Bugari misle.
Koga briga sta Bugari misle. U sto puta goroj situaciji su od BiH u svakom pogledu. Nas makadam je za njih autoput. Relativno nerazvijena zemlja, zadnja rupa na svirali Evropske Unije.
oni su u EU samo zbog geografskog polozaja. Inace nebi oni EU vidjeli ni za 200 godina
Oni će ionako brzo seliti iz EU. Najveća greška Brisela.
bugare, rumune i grke izbaciti, a ubaciti bih i makedoniju. crnu goru staviti na uslovnu sljedećih 25 godina, a srbiju na 50 godina, zbog genocida.