Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon Tite su krenule minder politike od strane elita skupljeniih od raznih zavrnuti tipova kao Dobrica Čosić i klapa, pa su vjerske struje krenule sa kampanjom i poćeo je bal vampira, o istorijama kraljevima, carevima bitkama i slavama, kako u Srbiji tako i šire i šta bi nakon provođenja planova takvih manijaka.
Jasno je svima da se ovom "presudom" pere ljaga sa Srbije i čeka da ovaj zlotvor rikne prije drugostupanjske presude po žalbi tužiteljstva... Nadam se samo da će Vojislava tu presudu dočekat u živučem stanju jer će tada bit itekako OSUĐEN-a... Daj Bože da im ovaj politički zločinački poduhvat (ova presuda) neće uspjeti... Dakle, da Vojka još malkice poživi pa i nek laje, cuko nikad pjevao nije ...!!!
@drinskyS - zar nisi primjetio da smo se spremili još 1992. Šta si ti sve propustio u životu! Sram te i stid bilo. Gdje si dosada, u kojoj pečini si spavao?
Kad je tako, onda se potrudi sa dokazima druze tuzitelju. U protivnom ce imbecila pustiti na slobodu.
@drinskyS Opet ti sa svojim nebuloznim komentarima. Molit cu da me zaobidjes. Odi na srpske portale ili gdje vec spinuju politiku slicnu tvojoj. A inace... Jesi ti obavjesten da je ovo prvostepena presuda? Sada ponovo procitaj moj komentar i razmisli dobro sto to znaci. Komentar u vezi Bosnjaka uopce vise necu komentarisati jer je iole nebulozan.
@drinskyS Jebes to ja bi volio da Vam on bude predsjednik jedno dva mandata da se vratite u kameno doba. Moze li jedno pitanje iz zivota onako.Kad posmatramo Srbe koji senluce sto ce u svakog piva u ruci i sto slusaju onu dzigeru muziku bgt.Mislim da Vas je vecina na tome.Mislim halo 2016 a ono i dalje na dzigerama.Nije to vala ni turbo folk vec ono bas bas odron
PRIKAŽI ODGOVORE (2)