Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavas li ti ikako, Pipo? Insanu, popij kaHvu, pomoli se bogu, prekrsti se ili klanjaj, svejedno. Ne valja na sabahu toliko se frustrirati, kakav ce ti dan biti? Boze sacuvaj...i zakloni...reci ti meni, jel ti primas penziju od te EU, hocu reci, gledaj sta pises a oni ti omogucili da visis tu povazdan...sipak bi od sadake secijasa!!!
Braemetz vise neg licemjerni i lazni izvjestaj! Krvolocni genocidas i ubica mladic nije ISPORUCEN haskom tribunalu a ti kaees da je nacisticka srbija ispunila uslove??? hej pa jli to smatras Bosnjake Musllimane OVCAMA ko i ostali normalan civilizovan narod??? VI STE pokazali SVOJE pravo lice:svi zajedno! BAR znamo jedno a to je da je EU-a najveci krivac za genocid,etnicka ciscenja,silovanja,protjerivanja milion ipo civila,deportaciju i cetiri godine grnatiranja i izzivljavanja srbskih krvolocnih zvjeri! EU-a=nacisticka fasisticka srbija!!! STIDITE se i POKRIJTE SRAMOM svi zajedno vasom bolesnom kolektivnom islamofobijom,rasizmom,ubicama! PONOSITE se SVIM svojim zrtvama u prvom,drugom svjetskom ratu i genocidnu u srce Europe Bosnjaka Muslimana koje ste dali servirali na TANJIRU klanja srbskim krvolocnim hordama ubica!POCELO JE U VUKOVARU ZAVRSILO U SREBRENICI!DONT FORGET!BiH4EVER!